Nastavak Andersenove bajke SNEŽNA KRALJICA od četvrtka u bioskopima!

Potekao iz zemlje odakle i originalna bajka ovaj ruski animirani spektakl za celu porodicu, nasuprot svom nazivu, zagrejaće vam srca ovog februara!

  • 0

Ovog četvrtka u domaće bioskope stiže nastavak prazničnog bioskopskog hita "Snežna Kraljica" (Snow Queen), film Snežna Kraljica 2 !

Bajkovit nastavak prazničnog animiranog hita Snežna kraljica oduševiće će nas i kao i prvi deo! Nakon što je pomogao Gerdi i Kaju, simpatični trol Orm vratio se u svoju zemlju u kojoj se ne može pomiriti sa životom rudara na koji je osuđen kao ni sa svakodnevnim nepravdama koje mora da trpi.

Orm izlaz vidi u venčanju s princezom te ulazi u krug laži iz kog ne može da izadje. No, sa svakom laži koju izgovara, njegov zli dvojnik, Snežni kralj, postaje sve veći i jači.

Foto: Wizart Film LLC/Bazelevs Foto: Wizart Film LLC/Bazelevs

Potekao iz zemlje odakle i originalna bajka ovaj ruski animirani spektakl za celu porodicu, nasuprot svom nazivu, zagrejaće vam srca u ovom hladnom dobu!

Foto: Wizart Film LLC/Bazelevs Foto: Wizart Film LLC/Bazelevs

Film je sinhronizovan na srpski jezik a glasove su karakterima pozajmili: Marko Živić, Ivana Popović, Danijel Sič, Igor Damnjanović i Bojan Lazarov.

Foto: Wizart Film LLC/Bazelevs Foto: Wizart Film LLC/Bazelevs

Film u bioskope dolazi 12.februara, a do tad pogledajte TREJLER filma!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA