ČUDO NEVIĐENO NA BALKANU: Porodila se dvaput za DVA meseca! (VIDEO)

Jedna Rumunka proslavila se kao jedinstveni medicinski fenomen koji se zaista retko viđa. Njene ćerke bliznakinje rodile su se u neverovatnom vremenskom razmaku od čitavih sedam nedelja

  • 9

Kada je ostala u drugom stanju, četrdesetjednogodišnja žena iz Rumunije saznala je da čeka bliznakinje. U novembru prošle godine, kada je bila u sedmom mesecu trudnoće, osetila je trudove i otišla u porodilište.

Tamo je prevremeno rodila jednu ćerku, a akušeri su očekivali da će druga beba stići na svet vrlo brzo za svojom sestricom. Međutim, druga ćerka nikako nije želela da izađe iz maminog stomaka pre nego što za to dođe vreme i kontrakcije su jednostavno prestale.

Kako se pokazalo na ultrazvuku, ove bebe su dvojajčane bliznakinje, što znači da su ležale u različitim posteljicama, tako da rođenje jedne nimalo nije uticalo na opstanak druge u stomaku.

Skoro sedam nedelja kasnije, krajem januara ove godine, pomoću carskog reza stigla je i druga devojčica. Obe sestre su potpuno zdrave i napredne i ući će u medicinske udžbenike kao jedinstven slučaj u svetu.

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA