ŽIVOT BEZ GLUTENA: Evo kako mala promena u ishrani može da poboljša vaše zdravlje!

Ovo su prilično važne informacije za sve nas! Čak i ako nemate alergiju ili slične probleme, gluten iz hrane sigurno ne prija vašem organizmu. Novak Đoković zna zašto, saznajte i vi!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Andjelka
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Andjelka

    29. avgust 2016 | 18:25

    Da li nes kafa klasik sadrzi gluten i sumece vitaminske tablete od stevie, na kojima pise da ima skroba, ali ne pise ko je skrob pitanju. :-(?

  • Mladić

    24. februar 2015 | 14:50

    Imaš specijalne hlebove u svim većim marketima. Tu možeš kupiti i bezglutensko brašno.Hleb iz hleb i kifle je očajan i nemoj bacati pare,čak iako je četiri puta jeftiniji.Možeš kupiti brašno i bezglutenski kvasac pa sama umesiti hleb, uz malo eksperimentisanja, mešanja više vrsta brašna možeš dobiti veoma ukusan hleb. Što se tiče jela možeš kuvati sve , ali umesto pšeničnog brašna staviš pirinčano ili kukuruzni skrob.

  • Snezana

    22. februar 2015 | 21:56

    Da li postoji nekakav recept,tj.recepti za pravljenje hleba bez glutena?I uopste koja jela mogu i kako da se spremaju bez glutena.Ja imam artritis i hipotireozu(smanjen rad)stitne zlezde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA