HIT DIJETA: Smršajte uz prvu jutarnju kafu!

Sigurno ste svi za doručak uz omiljenu kaficu jeli puter-kifle. Ali, da li ste probali puter-kafu? Ako je verovati nutricionistima sa zapada, u pitanju je prava antikalorijska bomba, koja nagomilane kilograme topi za čas!

  • 5

Da vam neko kaže da u šoljicu espreso ili turske kafe sipate kašičicu maslaca i kašičicu kokosovog ulja, a onda, nakon što to promešate do iznemoglosti, popijete na eks – sigurno biste mislili da je u pitanju zlotvor koji ima nešto protiv vaše vitke linije. Međutim, ovo je recept za najnoviju dijetu!

Kako tvrde ljudi koji su isprobali, ovaj svojevrstan “doručak u šolji” predstavlja nešto najbolje što možete da učinite za svoj organizam.

Puter-kafa štiti vas od umora, hroničnih bolesti, topi salo i garantuje vam značajno smanjenje kilaže!

Od ove kafe bićete pametniji! (VIDEO)

Iako u svojoj suštini jeste u pitanju energetska bomba, puter-kafa ubrzava metabolizam i daje vam neophodnu energiju da pregurate dan.

Foto-ilustracija: Foter/David Masters Foto-ilustracija: Foter/David Masters

Naravno, puter mora da bude neslan i nezačinjen, od mleka krava koje su pasle travu, a ne hranjene koncentratom.

- Sviđa mi se da započnem dan puter-kafom. Zasiti me, pomaže mi da se koncentrišem i fokusiram na svoj posao, a pritom ne moram ništa da jedem do ručka! Takođe, vrlo je ukusno – otkriva nutricionista Suzi Voker (33), koja je inače pobornik ove nove dijete, ali i paleo načina ishrane.

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    27. februar 2015 | 09:21

    Javite nam o ovome opet za jedno 3 meseca pa da vidimo kako su neki prosli Hvala

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    27. februar 2015 | 10:56

    Ko želi da smrša najbolje da se tušira vodom 20 stepeniC ,(krene se od toplije pa polako spuštati temperaturu) .Zašto hladna voda?? Naše telo kada se nađe u hladnoj vodi koristi masti koje imamo u sebi za održavanje temperature 36,6 i sagoreva ih iznutra.. ...

  • The Spatula

    27. februar 2015 | 09:55

    Ova sa slike, najbolje bi pomogla da se skine visak kilograma :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA