Lek protiv mnogih boljki krije se u vašem PUPKU!

Kad smo bolesni, svi bismo mi voleli da postoji neki magičan način da ublažimo bolove i tegobe. A ni ne znamo da svako od nas ima lek na svom stomaku. Evo o čemu je reč...

  • 0

Grip, prehlada, kašalj, stomačne tegobe! Svako od nas bi voleo da izbegne ove tegobe ako je to moguće. E pa, postoji način i za to.

Ova metoda će vam pomoći da ublažite bolove i tegobe kad ste prehlađeni, muče vas stomačne tegobe ili menstrualni bolovi.

Ovo je verovatno jedan od najefikasnijih načina narodne medicine kada je u pitanju olakšavanje bolova. To je super-jednostavan postupak i ne zahteva nikakve posebne napore.

Sve što treba da uradite jeste da potopite malo vate u neki 50 procentni alkohol i stavite to u pupak! Ova kućna metoda lečenja pomoći će vam da ublažite bol i opustite se.

Često se koristi u lečenju upale mišića, gripa ili prehlade, a mnogo je bolja opcija od konvencionalnih lekova.

Foto-ilustracija: Freedigitalphotos.net / Ambro Foto-ilustracija: Freedigitalphotos.net / Ambro

Sledeći put kada zakačite prehladu ili grip, samo potopite malo vate u alkohol, nežno istisnite višak i stavite ga u pupak. Obezbedite da ne ispadne tako da koristite veći flaster, ili jednostavno pokrijte s krpom ili plastičnom kesom.

Istu metodu isprobajte i za ublažavanje menstrualnih bolova, samo lezite i nežno pritisnite pamuk svojim rukama.

Za ublažavanje bola u stomaku ili kod bolesti na putovanju, isprobajte istu metodu, ali ovaj put dodajte i malo soli na pamuk i stavite ga u pupak.

(Telegraf.rs / PortalOko)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA