Evo kako da uklonite bradavice za 5 dana!

Za razliku od nekih drugih bolesti koje bole a ne vide se, bradavice ne bole, ali se zato vide i to je ono što najviše smeta. Evo kako da ih se rešite

  • 20

Bradavice su ružne izrasline na koži koje ponekad deluju kao mali baloni koji vise. Uz to što su ružne i često se nalaze na mestima na kojima nam smetaju. Evo kako da ih se rešite bez pomoći lekara.

Iako nisu opasne i obično ne bole, bradavice su izrasline kojih bi svako ko ih ima hteo da se oslobodi. Obično izrastu na nekim neugodnim mestima kao što su ruke, stopala ili vrat, pa se jasno vide, zbog čega se osećamo neprijatno.

Ali, nema razloga za brigu, jer ih se možete rešiti kod kuće, bez intervencije lekara. Kako biste to postigli, sve što vam treba je jabukovo sirće. Ovaj sastojak pomoći će vam da bezbolno uklonite bradavicu, bez straha da će vam ostati ikakav ožiljak.

Samo nanesite nekoliko kapi jabukovog sirćeta na flaster, pa ga zalepite na prethodno očišćenu bradavicu. Flastere menjajte svakodnevno, te svaki put očistite bradavicu i stavite novi flaster sa jabukovim sirćetom. Ako to budete redovno to radili, bradavica bi trebalo u potpunosti da nestane u roku od pet dana.

(Telegraf.rs / MojeZdravlje)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Acko

    17. mart 2015 | 09:07

    ..sećam se kao osnovac,da smo bradavice sa prstiju ruke uspešno uklanjali pomoću bele krede..malo praha od krede se nanese i tako nekoliko dana..

  • Samo Smokva

    6. septembar 2016 | 21:28

    Smokvino mleko pomaze samo uberite smokvu i bijela tecnost ce da kaplje to stavite direkt da vam namaze bradavicu i ostavite tako da se osusi,osjecacete svrab mali i to radite par dana

  • ksenija

    8. maj 2017 | 12:06

    Nekada su starije zene nesto molile znam da sam isla sa cerkom 3 puta kod te zene i kurje oko je nestalo neznam ni kada. Nisam verovala u to ali sam se sama uverila. Onda sam bila mlada i ta zene je htela da me nauci kako to ide a ja nisam htela, ona je umrla a ja se kajem sada bi mnogima pomogla a to je ustvari bila samo neka odredjena molitva . Cini se nemoguce ali delovalo je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA