MUČI VAS MIGRENA? Napravite sami napitak od limuna i soli koji će zaustaviti bol za 3 minuta! (RECEPT)

Zašto biste se trovali lekovima protiv bolova i bespotrebno trošili novac, kad sami, kod kuće, možete za 5 minuta od soli i limuna da napravite efikasno sredstvo protiv glavobolje izazvane migrenom

  • 21

Ljudi koji pate od migrene znaju kako je to neprijatan bol. Migrena može prilično da vam zagorča život, a nekad je čak otporna na lekove protiv bolova. Međutim, postoji metoda koja pomaže gotovo svim ljudima.

Reč je o metodi iz tradicionalne medicine koja momentalno neutrališe bol (u roku od nekoliko minuta) ali je malo nezgodnog ukusa.

Predložena metoda lečenja migrene je vrlo jednostavna - sve štovam je potrebno je himalajska so, limunov sok i malo limunove kore.

Kao prvo, treba odabrati dobru so visokog kvaliteta. Najbolje je koristiti himalajsku kristalnu so, jer je obogaćena mineralima (može se kupiti u prodavnicama zdrave hrane, većim supermarketima). Ova so sadrži čak 84 elementa! So vas može da vas spasi glavobolje, migrene, poveća nivo serotonina u krvi, ojača imunitet i normalizuje kiselo-alkalni balans u organizmu.

Migrena

Dakle, ono što treba da uradite je da iscedite sok od 2 limuna, izrendate malo kore (neprskanog) limuna i dodate u to 2 kafene kašičice himalajske soli.

Promešajte, prebacite u veću posudu i u to dodajte čašu vode (2 dl).

Napitak promešajte i ispijte u jednom gutljaju.

Ukus je neprijatan, ali ovaj napitak deluje za nekoliko minuta. VAŽNA NAPOMENA: Ako patite od visokog pritiska, prvo se posavetujte sa stručnjakom pre nego se odlučite za ovaj tretman.

JOŠ VAŽNIJA NAPOMENA: Jedan od najboljih načina da rešite probleme sa sinusima su i Slane sobe. Jedna od njih, Slana soba.net daje do kraja marta velike popuste, pa ukoliko niste do sada probali halotretmane koji vam prirodnim putem menjaju 4 dana boravka na moru i gomilu lekova, ovo je prilika. Tel za zakazivanje tretmana je 066/001-005.

Foto:www.slanasoba.net Foto:www.slanasoba.net

(Telegraf.rs / BalkansPress)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xy

    17. mart 2015 | 21:00

    Svako ko je ikada imao pravu i ozbiljnu migrenu zna da ovo nema nikakve šanse da je zaustavi...

  • neshha

    17. mart 2015 | 20:16

    E pa ako je u pitanju himalajska so onda je stvarno jednostavno.Pa to bar svako ima u kuci!

  • Снежана

    18. mart 2015 | 22:12

    Наравно да овај лек неће помоћи онима који болују од јаке мигрене. И једна гутљај воде се не може попити јер се све поврати, зато и не можете попити ниједан лек а камоли два лимуна са чашом слане воде. Једино помаже инекција са клометолом и нешто против болава и другог лека нема.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA