SRBIJA PROTIV RAKA: Alpha Bank poziva na učešće u „Roze trci“ za podršku ženama obolelim od raka dojke!

Pravo na učešće imaju svi oni koji žele da pruže podršku i pomoć majkama, sestrama, ćerkama ili prijateljicama obolelim od karcinoma dojke. Trka je humanitarnog karaktera, a prikupljena sredstva biće usmerena na finansiranje programa namenjenih ženama obolelim i lečenim od karcinoma dojke!

  • 0

Povodom Nacionalnog dana borbe protiv raka dojke, na Adi Ciganliji će u subotu, 21. marta, biti organizovana druga „Roze trka“ u Srbiji, sa ciljem podizanja svesti javnosti o značaju prevencije raka dojke. Alpha Bank je već drugu godinu zaredom glavni pokrovitelj ove manifestacije, a za sve učesnike trke obezbediće opremu i poklone.

Na Adi Ciganliji u subotu „Roze trka”

Alpha Bank, putem svoje MasterCard Hvala kartice, više od pet godina daje svoj doprinos borbi protiv raka dojke kao jedan od najznačajnijih donatora programa „Srbija protiv raka“ Ministarstva zdravlja. Prilikom svake transakcije MasterCard Hvala karticom Alpha Bank odvaja deo svojih sredstava u fond Nacionalnog programa za prevenciju raka dojke.

Do sada je u tu svrhu izdvojeno više od 30 miliona dinara, a novac je iskorišćen za kupovinu savremenih aparata za ranu detekciju raka dojke, koji su distribuirani zdravstvenim ustanovama širom Srbije.

Foto: Promo Foto: Promo

Rekreativna manifestacija humanitarnog karaktera, „Roze trka“, održava se širom sveta kao podrška ženama obolelim od raka dojke. Trka će biti održana u subotu, 21. marta, tačno u podne, na kružnoj stazi oko Savskog jezera.

Svi zainteresovani učesnici će moći da se prijave za trku isti dan od 10.30 do 11.50h na startu, odnosno cilju trke, kod restorana „Jezero“.

Pravo na učešće imaju svi oni koji žele da pruže podršku i pomoć majkama, sestrama, ćerkama ili prijateljicama obolelim od karcinoma dojke.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

Trka je humanitarnog karaktera, a prikupljena sredstva biće usmerena na finansiranje programa namenjenih ženama obolelim i lečenim od karcinoma dojke.

Organizator trke je Fondacija Natalis u saradnji sa Sportskim savezom Rakovice i AK „21. maj“.

Pridružite nam se! Zajedno za prevenciju raka dojke!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA