Evo gde možete da naučite BAŠ SVE o šminkanju, kozmetici i wellnessu i postanete EKSPERT!

Kao što znate i sami, kozmetička industrija trenutno je jedna od najplaćenijih grana i obrazovani stručnjaci iz ovih oblasti su veoma na ceni. Ali, jeste li znali da kod nas danas postoji specijalna akademija koja će vam OMOGUĆITI da naučite sve o lepoti - nezi lica, manikiru, pedikiru, kosi, šminkanju, masažama, uklanjanju neželjenih dlačica, tretmanima mršavljenja, fitnesu, lekovitom bilju, akupunktura i antistres metodama?

  • 0

Akademija Purity započela je sa radom 2010. godine kada je upisala prve polaznike studijskog programa. Od samog početka akademija je imala jasne zadatke i ciljeve i zbog toga je za veoma kratko vreme uspela da ostavi svoj lični pečat koji se pre svega odnosi na kvalitet rada ali I mogućnosti koje sama akademija pruža.

U osnivanju akademije učestvovali su Fakultet za medicinsku kozmetiku koje svoje predstavništvo ima u Izrealu i York univerzitet sa sedištem u Kaliforniji. Fakultet za medinsku kozmetiku osnovan je davne 1997. godine u Tel Avivu i zahvaljujući najsavremenijim metodama rada i usavršavanja, svrstan je u red najboljih fakulteta iz oblasti kozmetike u tom delu svetu. Na drugoj strani je York univerzitet koji je svoje prve korake započeo jos pre 20 godina i od tada pa do danas, York univerzitet ima svoja predstavništva u 25 zemalja širom sveta što jasno ukazuje na stečenu priznatost medju univerzitetima takvog tipa.

Iza samog naziva Purity krije se nanotehnološka kozmetika za profesionalnu salonsku ali i ličnu upotrebu koja se redovno upotrebljava na raznim obukama akademije. Zbog svoje dobre primenljivosti u samom realizovanju studijskog programa, naziv Purity dobio je ulogu predstavnika oblasti estetike i kozmetologije.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Akademija Purity nudi dvogodišnje i trogodišnje visoke studije ali i preko 50 sturčnih obuka. Akademija je svoj program usmerila u oblastima poput estetike i kozmetologije, make up umetnosti ali i wellness i spa terapija. Nakon završenih studija akademija dodeljuje diplome koje su zbog saradnje sa univerzitetima iz Izraela i Amerike priznate na tim prostorima ali izmedju ostalog i u zemljama Evropske unije. Pored studija, postoje i obuke koje svojim polaznicima garantuju stručnost i priznatost na teritoriji Srbije i bivše Jugoslavije.

Estetika i kozmetologija su primarne oblasti celokupnog programa koji se odnosi na negu lepote i očuvanja zdravlja. Za ova zanimanja vlada najveće interesovanje jer smer obuhvata dvadeset elemenata nege lepote. Zbog svoje sveobuhvatnosti oblast estetike i kozmetologije postoje uticajna i cenjena jer obezbedjuje dobro znanje i praktičan rad ukoliko želite da ovladate tržištem.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Praktičan rad se odvija upotrebom najsavremenijih kozmetičkih aparata ali i najsavremenijom nanotehnološkom kozmetikom Purity prilikom usavršavanja programa koji se odnose na tretmane lica, manikir, nadogradnju noktiju, estetski pedikir, medicinski pedikir, negu kose, stilizovanje frizura, tehinke šminkanja, scensku šminku, trajnu šminku, masažu, depilaciju, epilaciju, tretmane mršavljenja, fitness, lekovito bilje, akupunkturu u kozmetici i antistres metode.

Studijski program pod nazivom Makeup Artist pruža studentima veliku mogućnost da ovladaju svim potrebnim veštinama kako bi se izdvojili u svetu umetnosti. Stručan kadar koji realizuje program pomaže svojim studentima da veoma efikasno pristupe šminki i načinu upotrebe šminke, jer to i te kako utiče na samu reputaciju i prepoznatljivost njihovog rada. Tokom studija, praktična nastava se obavlja na snimanjima raznih spotova, domaćih i inostranih filmova, raznih televizijskih emisija, pozorišnih predstava ali i na svim modnim dešavanjima u zemlji.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ukoliko želite da se na najbolji način upoznate sa negom tela i celokupnim zdravim životom, studijski program za Wellness i spa terapeuta je pravi korak ka ostvarenju tog cilja. Nakon završenih studija moći ćete da svojim klijentima pored ugodnosti pružite harmoniju, vitalnost ali i lepotu njihovom izgledu što je svakako najbitnije u vašem radu. Akademija pored nastavnog dela omogućuje jednu vrstu prakse u bolnicama, banjama i drugim wellness i spa centrima u Srbiji.

Akademija nastavlja da beleži dobre rezultate u pružanju kvalitetnog znanja uz punu podršku već pometnih univerziteta i sve to sa nadom da će premašiti očekivanja svojih studenata i ljudi koji budu imali iskustva sa njihovim asortimanom programa i usluga.

Foto: Promo Foto: Promo

Ukoliko želite da se na bolji način informišete o svim mogućnostima i studijama Akademije Purity posetite sajt www.kozmetika.edu.rs i uđite u svet nege lepote i očuvanja zdravlja nakon čega ćete imati sigurnu budućnost sa poslom koji volite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA