Oslobodite se bola u leđima pomoću ovog PRIRODNOG RECEPTA!

Da li sedite puno na poslu i zbog toga vas često bole krsta? Ako je odgovor "da", onda je ovaj recept prava stvar za vas

  • 2

Svi smo naviknuti na način života koji nije zdrav za našu kičmu. Previše sedenja, a premalo fizičke aktivnosti, stvara probleme s kičmom već od detinjstva. Pre ili kasnije, pojave se bolovi koje uglavnom otklanjamo tabletama, što nije baš najbolje rešenje. Zato vam donosimo jedan jednostavan, prirodni recept.

Ovaj fenomenalan recept je pomogao mnogima, pa ne bi bilo loše da probate i vi. Svakako je bolje nego da se trujete ko zna kakvim sredstvima za umirenje bolova. To bi trebalo da vam bude poslednja opcija.

U zavisnosti od toga kolika vas površina boli, razmutite u tanjiriću svež kvasac i med (koliko kocki kvasca, toliko kašika meda).

Time dobro namažite čistu gazu ili kuhinjsku krpu, i privijte na bolnu površinu. Čvrsto povežite sa nečim, i ostavite da stoji. Bol bi trebalo brzo da prođe.

(Telegraf.rs / AlternativaInformacije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gupost

    31. mart 2015 | 19:22

    Bolovi u ledjima se ne uklanjaju tabletama i kremama. Samo ficizke aktivnosti i istezanje pomaze tim bolovima. Govorim iz licnog iskustva!

  • gagi

    1. april 2015 | 08:41

    Bolovi u ledjima se iskljucivo lece vezbama i istezanjem,tu nista drugo ne pomaze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA