OVO JE PRAVA LJUBAV: Nije dozvolila lekarima da ga isključe s aparata, a onda se on probudio!

Ovo je jedna veoma dirljiva priča koja dokazuje da ljubav može da pobedi sve, pa čak i smrt. Saznajte kako je ova devojka spasila svog muža

  • 5

Danijel Dejvis bila je udata samo sedam meseci kad je njen suprug, nakon teške saobraćajne nesreće, završio u komi i na aparatima za održavanje u životu.

Lekari su joj preporučili da ga pusti da umre jer je šansa da se nikad neće probuditi bila 90 odsto, ali ona je odlučila da se ne preda i nije im to dozvolila. A onda se on, jednog dana, probudio.

- Definitivno mi je drago da sam baš nju oženio - kazao je Met za ABC, iako se svoje supruge ne seća od pre nesreće koja se dogodila 2010. godine.

Danijel je imala 24 godine kad se nesreća dogodila, a Met 23. Njegov otac je preminuo dve godine pre njegove nesreće, a majka je bila previše bolesna da se za njega brine, rekla je Danijel. Pa se ona izborila da ga održi na životu, a potom se i o njemu brinula u procesu oporavka i nakon nekog vremena ga je preselila u kuću svoje majke.

Foto: Facebook/MattDavis Foto: Facebook/MattDavis

- Ako ćemo ga dovesti kući, pobrinućemo se da ima najbolji pogled. Ako već mora da leži u krevetu, neka barem ima lep pogled - kazala je ona tada svojoj majci.

Uskoro je Met počeo da ih prati očima, a potom je počeo i da komunicira s njima. Tri meseca nakon nesreće uspeo je da uzme u ruku mali predmet. Prelomni trenutak u kojem je shvatila da je njen muž još uvek osoba za koju se udala dogodio se kad je zatražio jelo koje je najviše voleo pre nesreće. Prošaputao je to, ali svi su znali šta je rekao.

Nakon toga usledio je još jedan rehabilitacioni program koji je trajao dva i po meseca. S njega je izašao hodajući uz pomoć hodalice. Trebalo mu je neko vreme da povrati stari smisao za humor i sećanja iz detinjstva i mladih dana, ali još uvek se ne seća da se oženio za Danijel. Nju je ispočetka upoznavao.

(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA