Ah, ta neukrotiva frizura!

I muškarcima i ženama se dešava da njihova kosa pojedinih dana bude do te mere neposlušna i divlja da se ponaša kao da poseduje sopstvenu volju

  • 0

Prema istraživanju koje je sprovela jedna kozmetička kuća ispostavilo se da je zaista mali broj ljudi koji vole svoju kosu. Svega sedam procenata žena, a tek desetak odsto muškaraca izjasnilo se da su ponosni na svoje vlasi, dok je petina ispitanika oba pola priznala da im je bad hair day pokvario želju za izlaskom u provod.

Međutim, bez obzira na početno nezadovoljstvo, svaka žena uložiće trud da na ovaj ili onaj način u red dovede taj neukrotivi žbun. Pedeset i osam procenata dama svakodnevno koristi više od tri kozmetička proizvoda za kosu. Svakog jutra 45 odsto njih će se radije odreći vremena za doručak kako bi frizuru dovelo do perfekcije, a za dobrobit svoje kose bi se dragocenih minuta dodatnog sna odreklo više od trećine ispitanica.

Muškarci su nešto tolerantniji kada je njihova frizura u pitanju. Većina bi se pre opredelila da svaka dlaka na glavi vodi svoju politiku, nego da ih nema uopšte. Ipak, više od trećine oprezno bira koje preparate za kosu kupuje, a čak svaki dvanaesti muškarac kod frizera ide više puta mesečno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA