Tražila biološku majku, a onda je saznala da četiri godine rade u ISTOJ kompaniji (VIDEO)

La-Sonja Mičel-Klark je na osnovu dokumenta pronašla svoju majku, Frensin Simons, a kada ju je potražila na Fejsbuku, otkrila je da rade u istoj kompaniji za telekomunikacije InfoCision

  • 2

La-Sonja Mičel-Klark (38) iz Ohaja susrela se sa svojom biološkom majkom koja radi u istoj kompaniji kao i ona četiri godine, a da to obe nisu znale.

La-Sonja je otkrila identitet svoje majke nakon što joj je Sekretarijat za zdravstvao države Ohajo poslao dokumente o rođenjima za period od 1. januara 1964. do 18. septembra 1996. godine.

- Od kada sam saznala da sam usvojena, želela sam da upoznam svoju biološku majku - rekla je Mičelova za WYTV.

U dokumentima je pronašla svoju majku, Frensin Simons, a kada ju je potražila na Fejsbuku, otkrila je da rade u istoj kompaniji za telekomunikacije InfoCision.

S obzirom da ne rade na istom odeljenju, nisu puno bile u kontaktu, osim za proslave i okupljanja zaposlenih u kompaniji.

Printscreen: Youtube/Living Printscreen: Youtube/Living

La-Sonja radi u kompaniji četiri godine, dok je njena biološka majku zaposlena deset godina. Majka je dobila broj i odlučila da pozove La-Sonju.

- Pozvala me je i ja sam je pitala da li je to gospođa Frensin. Rekla je da jeste, na šta samo joj ja rekla da mislim da sam njena ćerka - dodala je Mičelova.

Takođe se ispostavilo da žive na razdaljini od samo šest minuta.

Printscreen: Youtube/Living Printscreen: Youtube/Living

- I dalje sam u šoku. Ovo je neverovatno - ispričala je Simonsova i dodala da je oduvek želela da upozna svoju ćerku ali da nije znala kako.

- Zatrudnela sam kada sam imala 14 godina, rodila sam je sa 15. Stavili su me u dom. Nakon što sam je rodila, morala sam da je se odreknem - rekla je majka.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: WYTV)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA