Iako je OGROMNA, muž joj NE DA da smrša. Evo i zašto (FOTO) (VIDEO)

- Težina utiče na moje disanje i pre nekoliko meseci bila sam na korak od smrti zbog gušenja - navodi Beti Džo

  • 17

Beti Džo (47) iz Hjustona imala je neverovatnih 300 kilograma. Od svog muža zavisi jer bez njegove pomoći ne može da ode ni do toaleta. Međutim, on ne želi da Beti ide na dijetu jer bi joj tako bio manje potreban.

Operacijom je uspela da smanji težinu na 226 kilograma, ali to i dalje nije dovoljno.

Ona ima struk širok DVA I PO METRA, ali je uspela da nađe MUŽA! Evo i kako

- Biti toliko debeo je mizerno, po ceo dan sam osećala bolove. Težina me je ubijala. Ništa nisam mogla da uradim sama. Moj muž je morao da me tušira i pere moju guzu - rekla je Beti Džo.

Zbog njene debljine njihova veza trpi i sve ređe imaju seksualne odnose.

Printskrin: Youtube/TLC Printskrin: Youtube/TLC

- Počela sam naglo da se gojim od svoje trinaeste godine, tada sam bila silovana. Bila sam strašno ljuta na sebe, nisam se sviđala sebi samoj i utehu sam nalazila u hrani. Sa sedamnaest godina imala sam već 180 kilograma - kaže Džo.

Zbog njene težine trpi i njen dečko.

- Postalo mi je neprijatno da izlazim s njom. Ne zbog nje same, već zbog toga što ljudi stalno dobacuju sa strane: "Pogledajte njegovu debelu devojku". Bez obzira na to, imam strah od gubitka njene težine, jer ako bude smršala, više joj neću biti potreban - priča njen dečko Džoš.

Printskrin: Youtube/TLC Printskrin: Youtube/TLC

Međutim, Beti je odlučna da svoj život promeni iz korena.

- Hoću da smršam, želim da imam karijeru, da imam bebu. Neću da mi život prođe u sedenju na stolici - odlučno priča Džo.

Džoš je još uvek od velike pomoći svojoj devojci i ona želi da on bude kraj nje kroz ovu dugotrajnu i tešku transformaciju.

- Konačno smo pronašli lekara koji je pristao da mi uradi operacije kako bi mi smanjili želudac. Težina utiče na moje disanje i pre nekoliko meseci sam bila na korak od smrti zbog gušenja - priča Beti Džo.

Printskrin: Youtube/TLC Printskrin: Youtube/TLC

Posle operacije Beti je smanjila težinu za skoro 80 kilograma, i ponosna je na napredak koji je napravila. Ovaj proces je pokazao da je njima dvoma i dalje stalo da budu zajedno.

Sada kada pazare u prodavnicu, gledaju na svakoj etiketi šta je zdravo i koliko ugljenih hidrata ima koji proizvod.

- Osećam se kao druga osoba. Znam da je težak put ispred mene do konačnog cilja, ali pored Džoša, ponovo imam nadu posle dugo vremena - zaključuje Beti Džo.

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA