Ono što je ovaj mladić učinio za svoju majku će vas oboriti s nogu! (VIDEO)

Aleks iz Norveške je odlučio da svoju majku iznenadi i ujedno joj pomogne na ovaj originalan način

  • 3

Većina dece, nakon što ostane bez oca ili majke, ne može da prihvati da drugi roditelj nakon izvesnog vremena pronađe novog životnog saputnika. Ipak, da postoje i oni koji jedva čekaju da se to dogodi, dokazao je i mladić po imenu Aleks iz Norveške, koji se odlučio na nesvakidšanji poduhvat kako bi svojoj majci koja je već dugo sama, pronašao novog partnera.

Naime, on je odlučio da napravi kratak film u kojem je predstavio svoju majku Evu na što bolji način. Aleks ga je nazvao "Traži se Adam" i u njemu je detaljno opisao šta Eva voli i čime se zanima u životu. Ono što je najveće iznenađenje za Evu bilo je to što ona nije znala zbog čega je nju sin snimao u periodu od godinu dana, sve do trenutka kada je on objavio video.

- Želeo bih da vam predstavim moju mamu Evu, koja je sama i zaslužuje da pored sebe ima dobrog čoveka. Rođena je u Českoj Republici 1946. godine, sada živi u Norveškoj i u horoskopu je rak. Poslednjih nekoliko godina je pokušala da nađe partnera i bila je na nekoliko sastanaka, ali nije se dogodilo ništa specijalno. Zbog toga sam se ja odlučio na ovaj korak - kaže Aleks.

U periodu od godinu dana, on je Evu snimao na raznim lokacijama i na taj način je predstavio sve što ona voli u životu, a to je igranje tenisa, plivanje, priroda, skijanje, joga, sunčanje i još mnogo toga.

Na samom kraju je poručio da ukoliko je neki Adam pogledao ovaj video, a da ga je Eva privukla, da mu se obavezno javi. Ukoliko je neko zainteresovan, može se javiti na icouldbeadam@gmail.com

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    13. maj 2015 | 18:48

    Uf....tesko. Ko jednom prezivi raka taj bezi glavom bez obzira.

  • aerosmith

    14. maj 2015 | 20:38

    predivno. ja bih sina ukoliko je sam moj je tip a njegov gest prema majci ocaravajuci je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA