Žao nam je devojke, nećete ga više gledati golog! (VIDEO)

Jedan od najpoznatijih i najzgodnijih muških manekena i foto-modela, posebno istaknut u reklamiranju donjeg veša, odlučio je da se povuče sa scene i otvori put novim momcima koji u gaćama imaju šta da pokažu

  • 0
Foto: Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

Golišavi dani jednog od najtraženijih muških modela današnjice, Dejvida Gandija, prema njegovim rečima, odbrojani su, jer on želi da pruži priliku novim imenima.

Gandi već neko vreme uspešno dizajnira sopstvenu kolekciju donjeg veša, čije je on i zaštitno lice. Ali sada je doneo čvrstu odluku da se on sam više neće skidati, već da će angažovati nove, mlađe momke da reklamiraju obične i kupaće gaće za modernog muškarca.

- Želim da mladim britanskim modelima pružim šansu, kakvu sam i sam svojevremeno dobio - otkrio je za Vogue, prenosi Index.

Dejvid se osvrnuo i na svoju muškost, jer je njegova "budža među nogama" bila česta tema ženskih razgovora, kad god bi se skinuo. Međutim, on je otkrio da ne voli previše da govori o toj temi.

- Ne volim fotošop i smatram da se to danas prečesto radi. Uvek kažem da sve treba zadržati onako kako jeste. Muškarac treba da bude muškarac! - zagonetno je rekao on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA