UPOZNAJTE ČAČKALICU: Ovo je manekenka s najdužim nogama na svetu! (FOTO) (VIDEO)

Ova devojka visoka je metar i osamdeset santimetara. Ali, kad budete saznali koliko od toga odlazi na njene dugačke noge, zavrteće vam se u glavi!

  • 9

Dvadesetogodišnja kineska manekenka Dong Lei postala je prava zvezda zahvaljujući svojim nogama! Verovali ili ne, od kukova do stopala, one su dugačke čak 114 santimetara!

Inače, Dong je ranije bila učiteljica, ali je zahvaljujući rijaliti šou programu “Supermodel” svojom zanosnom figurom prvo skrenula pažnju u svojoj zemlji, a potom stekla i internacionalnu slavu.

Dužina njenih nogu je otprilike prosečna visina kineske devojčice koja ima sedam godina! A kako sama Dong tvrdi, za sve je kriva genetika.

- Potpuno mi je neverovatno to što sam postala popularna! Ljudi na ulici me prepoznaju samo zbog mojih nogu - izjavila je ona.

Ipak, ona neće završiti u Ginisovoj knjizi rekorda kao žena sa najdužim nogama na planeti, jer tu laskavu titulu nosi bivša ruska košarkašica Svetlana Pankratova, čiji donji udovi su dugački vrtoglava 132 santimetra.

(Telegraf.rs / Daily Mail)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ヽ(*≧ω≦)ノ

    4. jun 2015 | 16:34

    Ja ne verujem, koliko su Kinezi i Japanci prelepa bica.

  • SS

    5. jun 2015 | 00:25

    I ja sam visoka 185 cm a noge su mi 114 cm pa ne vidim nista cudno...mozda za kineze jeste cudo?

  • Mis

    5. jun 2015 | 13:02

    Ja sam visoka 175, a noge 110

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA