SVETSKE MANEKENKE TAKMIČE SE U BEOGRADU: Koja će od njih biti najlepša?

Iz Berlina u Beograd stiže takmičenje No1 Model of the World!

  • 0

Beograd je domaćin takmičenja za izborNo 1 Model of the World koje će se održati 28. juna 2015. godine u hotelu Zira.

Nakon Berlina gde je ovaj izbor bio organizovan 2014. godine, preko 20 profesionalnih modela iz celog sveta takmičiće se za titulu i jednogodišnji ugovor sa kompanijom „No1 World Models“.

Prošlogodišnju berlinsku modnu pistu, zameniće ove godine beogradska, kojom će prošetati kandidatkinje za ovogodišnju pobednicu ali i svetske lepotice i modeli Tatiana Kovalenko, Ornela Nkeza, Anamarija Jurisić (Miss BiH) , Slavica Nogulović, Jovana Živković (Miss Fashion TV).

Foto: Promo Foto: Promo

 

Pobednice prošlogodišnjeg izbora u Berlinu, Sanja Vučković (drugo mesto) , Nera Lešić (peta) i Irina Levadovna koja je osvojila titulu No1 New Face biće takođe prisutne u Beogradu.

Pet prvoplasiranih modela očekuje potpisivanje jednogodišnjeg ugovora sa agencijom “No1 World Models”.

Najveća svetska modna televizija Fashion TV je jedan od vodećih medijskih pokrovitelja i pratiće čitav događaj. Očekuje se veliki broj domaćih, ali i stranih zvezda, uvaženih ličnosti i medija iz sveta mode, dok će u zabavnom delu takmičenja nastupati najuspešnije muzičke zvezde Balkana.

Ovaj događaj će nesumljivo imati veliki značaj jer će pozicionirati Beograd i Srbiju kao vrhunsku modnu lokaciju u svetu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA