BISERI TURSKE OBALE: Letujte u Kemeru i Beleku po najboljim uslovima!

Turistička ponuda agencije ''Big blue'' sadrži sjajne aranžmane za najlepša letovališta u regiji Antalije: Kemer i Belek!

  • 0

Hoteli “Maxx Royal” i “Kraljevske kuće” s adresama u prestižnim turskim letovalištima u Kemeru i Beleku, odišu prostranstvom ali i dimenzijom sofisticiranog luksuza primetnog na svakom milimetru vešto odabranih prostora na obalama Sredozemlja.

Zaleđe “okrečeno” zelenim kolorima planine Taurus prirodni je ukras maštovitih arhitektonskih rešenja koja već pri prvom susretu daruju željenu notu prepoznatljivosti zarad koje se kod gostiju rađa želja za novim susretom i odmorom u ovim energijom hedonizma okovanim prostorima.

Maxx Royal Belek Golf&Spa” daruje gostima istinsko uživanje s hiljadu i jednom zadovoljstvom. Prostorom od 105.000 kvadratnih metara dominira višespratnica polukružnog oblika sa 250 suite soba, 29 porodičnih apartmana, 10 laguna apartmana, zatim i osam Royal apartmana odnosno kraljevski apartmanom površine 220 kvadrata s pet soba…”Teracce” zgrada raspolaže sa 100 dvosobnih apartmana i šest jednosobnih ”Maldives vila” koje su istinska atrakcija i zasigurno najmaštovitiji detalj. Smeštene su, na pristojnoj udaljenosti jedna od druge, u bazenu nalik na jezero s malim ostrvima palmi koje kao da je nekom magijom katapultirano iz Indijskog okeana u ovaj prostor darujući mu atmosferu, miris i pre svega hedonizam očaravajućih Maldiva. I vile su u tom stilu, drvene i s krovovima od trske a u okruženju nestvarnog plavetnila “okeana”.

Foto: Promo Big Blue Foto: Promo Big Blue

I hotelski sadržaji su u mnogo čemu vrh dobre i apsolutno luksuzne ponude: glavni restoran, četiri “a la carte” restorana, vegetarijanski i dijetetski restoran, 15 barova, četiri snek restorana…Pored unutrašnjeg bazena gostima je na raspolaganju još i pet otvorenih bazena dok su najmlađim gostima namanjena tri potpuno izdvojena bazana, različite veličine i dubine. Hotelska plaža je takođe intimni kutak. Odvojena je kilometrima od drugih hotela i prekrivena peskom koji je ukrašen ležaljkama i suncobranima…U cenu je uključeno i sve ono što se može podvesti pod rubriku zabave i sporta: tursko kupatilo, suna, teretana, aerobic, bezmotorni sportovi na vodi, odbojka na plaži, košarkaški i teniski tereni…Za najmlađe goste rezervisani su mini, bebi i tinejdžerski klub, dečji meni u svim restoranima, brojna igralište i za svaki slučaj usluga dadilje…

Foto: Promo Big Blue Foto: Promo Big Blue

Hedonizam, filozofsko učenje po kome je smisao života u zadovoljstvu i uživanju, možda i nije nigde toliko opipljiv kao u hotelu „Maxx Royal“, ultramoderom rizortu na samoj obali mora u uvali Kiris, šest kilometara udaljenoj od Kemera. 

Sagrađen je 2014. godine na površini od 160.000 kvadratnih metara, na poziciji nekadašnjeg svima dobro znanog hotela „Kiris World“. Jedna petospratna zgrada, tri trospratna zdanja s oznakom razidencijalnog bloka i 74 vile, s enterijerima pastelnih i neopterećujućih tonova, čine celinu izolovanog prostora u kome caruje apsolutna privatnost.

Foto: Promo Big Blue Foto: Promo Big Blue

Visoki standardi hotelske usluge uočljivi su na svakom milimetru sjajno osmišljenog prostora u kome se gost oseća kao kod kuće. Uz četiri bazena, otvorene i zatvorene od kojih se jedna greje a jedna je napunjen morskom dodom, gostima su na raspolaganju dve po 200 metara duge a razdovjene plaže iz nebeske perspektive nalik na plumesec s hladovinom u zaleđu, jedna s peskovitom a druga s šljunkovitom podlogom, zatim i 400 metara duga plaža prekrivena šljunkom i na kraju mala (30 metara) peščana plaža za decu...

Foto: Promo Big Blue Foto: Promo Big Blue

Sadržaji za decu posebna su priča. U delu nazvanom “Maxxi Land”, sve što postoji nemenjeno je onima koji imaju između dve i 17 godina. Uz dečji restoran s posebnim menijem tu su i igraonica sa lavirintima, kriva ogledala, trambulina, tobogani i plus prostori za predstave u kojima su i najmlađi gosti i sami akteri…Zanimljivo je da roditelji sve aktivnosti svoje dece mogu da prate na posebnom programu na TV aparatu u sobi.

Hotel ima ukupno 291 smeštajnu jedinicu u glavnoj zgradi, bočnim blokovima i vilama.

Najmanja soba je ona od 100 kvadrata... Svaka smeštajna jedinica je luksuzno dekorisana i ima kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, direktnu telefonsku liniju, klimu, garderobu, mini-bar u “max suit” sobama i maxi-bar  u “max villa”, bežični internet, set za kuvanje kafe ili čaja, sef, voće i cveće prilikom dolaska...

Vrh hedonizma je privatna vila sa pogledom na more i privatnim zatvorenim i otvorenim bazenom, terasom, pet spavaćih soba, dnevnom sobom, trpezarijom sa kuhinjom, tri kupatila sa džakuzijem, saunom, turskim kupatilom, terasom sa džakuzijem, direktnim pristupom plaži iz bašte, kabinom na plaži…Usluga je naravno “maxx inclusive”   24 sata. A da se u ovoj raskošnoj bašti ništa ne događa slučajno dokaz je i podatak da hotelsko osoblje s gostima komunicira na pet jezika.

Foto: Promo Big Blue Foto: Promo Big Blue

U ovom maštovitom zdanju goste čeka i niz drugih zadovoljstava u zavisnosti od onog u čemu žele da uživaju. Konkretno časovi plesa, igre u bazenu, turniri u raznim sportovima, žurke, bioskopske predstave, časovi kuvanja, kursevi pravljenja koktela, kuglanje, pikado, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka, gimanstika u vodi, časovi joge, pilates, surf ili tenis na terenima koji su u noćnim satima osvetljeni…

Zar i ovo nije samo još jedan dokaz da je u “Maxx Royal” hotelima sve – maksimalno!

Više informacija pogledajte OVDE !

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA