NOVA NADA ZA OBOLELE OD RAKA: Ovaj lek čini čuda!

Iz sveta medicine nam stižu odlične vesti. Kako se pokazalo, rezultati novog leka protiv masivnih tumora, koji pogađaju organe za varenje, zaista su ohrabrujući

  • 1

Biotehnološka kompanija “AB Science” objavila je da su rezultati druge faze ispitivanja leka po imenu "masitinib", protiv čvrstih tumora (mastocitoma), veoma pozitivni.

Kompanija je saopštila da je njen klinički program pokazao da je masitinib posebno delotvoran protiv raka digestivnog trakta.

Ispitivanja treće faze su trenutno u toku ili su pred lansiranjem za slučajeve lečenja gastrointestinalnih stromalnih tumora, kao i raka pankreasa, debelog creva i želuca.

Evo kako da prepoznate da li imate simptome raka prostate

Hormonski tumori, kao što su rak prostate i dojke, istovremeno, predstavljaju drugu grupu tumora koji mogu da budu lečeni masitinibom, iako je prerano da bi to moglo sa sigurnošću da se tvrdi, zaključeno je u saopštenju ove kompanije.

(Telegraf.rs / MojeZdravlje)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kreator

    2. jul 2015 | 06:32

    Ko pije taj će se napiti. Slično tako mi jedemo prerađenu hranu i zakiseljavamo organizam i tako nastaje rak. Promenom ishrane i načina života,rak se lako povlači.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA