LETNJI POTOP CENA: Najbolje akcije i najniže letnje cene u Rodi!

U periodu od 08. do 19. jula, pored brojnih proizvoda za leto, u ponudi je bazen po ceni od 2.699, ležaljka 2.599 i suncobran 1.299 dinara.

  • 0

RODA Megamarketi pripremili su poseban ugođaj i specijalne popuste tokom leta za sve svoje potrošače kako bi im kupovinu učinili što prijatnijom. Od sredine jula pa sve do kraja avgusta svi koji budu tokom vikenda išli u nabavku u RODA Megamarkete imaće posebno i pravi doživljaj leta. Suncobrani, bazen, poseban program za decu, DJ i rasprodaja artikala samo je deo iznenađenja koji vas čeka.

RODA je pripremila velika sniženja na letnji program, čak do 40 posto. U periodu od 08. do 19. jula, pored brojnih proizvoda za leto, u ponudi je bazen po ceni od 2.699, ležaljka 2.599 i suncobran 1.299 dinara. 

RODA Megamarketi osluškuju želje i potrebe svojih potrošača i konstantno se trude da njima prilagode svoju ponudu. Bogata ponuda svakodnevnog i letnjeg programa, čini pravo zadovoljstvo kupovine u ovim prodajnim objektima.

Foto: Promo Foto: Promo

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA