NE PREKRŠTAJTE NOGE ako nosite ove PAPUČE! Evo i zašto (FOTO)

Ukoliko se ovog leta nađete negde u inostranstvu, a nameravate da nosite baš ovakve trendi udobne papuče, pametnije bi vam bilo da pazite na to kako stojite ili sedite. U suprotnom, možete da nagrabusite, naročito ako ste muškarac

  • 0

Kad krenemo na letovanje svi mi jedva dočekamo da se otarasimo glomaznih i strogih poslovnih cipela i uskočimo u što laganiju obuću. Odličan izbor su, na primer, ove papuče britanskog proizvođača Asos.

Ipak, obratite pažnju an to što na desnoj papuči piše DO, na levoj PE. Kad su noge skupljene dobija reč "dope" višeznačan engleski pojam za glupana, štrebera, uživaoca droge, ali i nekog ko je cool... Ako je neki od ovih homonima blizak vašoj ličnosti, to je vaš izbor.

Međutim, koliko god da su udobne za hod po vrelom pesku, šljunku ili ivici bazena, ove papuče imaju i svoju mračnu stranu. Naime, ukoliko prekrstite noge, dobićete reč “Pedo”, što u većini jezika podrazumeva skraćenicu za pedofila.

Sigurni smo da zbog neznanja ne želite da vas svi stranci na plaži čudno gledaju i od vas svoju decu sklanjaju u širokom luku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA