On je SAMO hteo da “nabudži” mišiće, a onda mu se desilo nešto ZAISTA strašno! (FOTO) (VIDEO)

Pre godinu dana, Din Vormbi je bio normalan mladić, koji je, eto, kao i mnogi drugi, poželeo da ima nešto bolju definiciju mišića od drugih muškaraca. Jeo 10.000 kalorija na dan, a kad čujete šta mu se desilo, naježićete se

  • 12
Foto: Facebook/Dean Wharmby Foto: Facebook/Dean Wharmby

Dok je bio zdrav, Din Vormbi (39) konzumirao je ogromne količine brze hrane i pio puno energetskih napitaka, ali je i dosta vežbao. Dnevno je u organizam unosio oko 10.000 kalorija, što je otprilike pet puta više od onoga što je prosečnom muškarcu potrebno.

Sve je to radio, jer je želeo da bude mišićav i jak, kako i priliči jednom bodibilderu i fitnes treneru. Međutim, jednog dana mu je pozlilo i lekari su mu saopštili užasne vesti.

Din je od oboleo od vrlo agresivnog karcinoma jetre. Tumor je bio prevelik za operaciju, sve je bilo izgubljeno, ali on je ipak odlučio da se bori.

Lekari su mu ponudili hemoterapiju, ali odmah su ga upozorili da od toga neće biti koristi. Davali su mu tri nedelje života. Ipak je poživeo duže.

Foto: Facebook/Dean Wharmby Foto: Facebook/Dean Wharmby

Kada je shvatio je da će ga ideal mišićavosti oterati u grob, i da je sam sebe nezdravom ishranom doveo u to stanje, odlučio je da svoju priču podeli s ljudima na Fejsbuku, kako bi sprečio barem jednog momka, sa sličnim vizijama savršenog muškog tela kao on sam, da napravi istu grešku.

Foto: Facebook/Dean Wharmby Foto: Facebook/Dean Wharmby

Iako je svaki dan slabio, nije posustajao duhom. Sve vreme je uz Dina bila njegova partnerka Šarlot Rigbi, s kojom je imao ćerku. Grlila ga je nadajući se čudu.

Foto: Facebook/Dean Wharmby Foto: Facebook/Dean Wharmby

Nažalost, ona je bila sa Dinom u bolnici sve dok nije izdahnuo. Pred smrt nije bio prepoznatljiv, osušio se, a od ogromnih mišića ostala je da visi koža.

- Din sada pleše s anđelima na nekom mestu gde ne postoje ograničenja. Znam da su ga tamo dočekali raširenih ruku, jer je bio predivna duša. Počivaj u miru, dragi. Hvala ti što si me probudio. Volim te - napisala je Šarlot na Fejsbuku.

Ipak, nadamo se da će njegova priča poslužiti za nauk svim mladićima koji žele da izgledaju "opasno", jer bi, baš kao i Din, svoju žudnju mogli da plate preskupo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sergej

    23. jul 2015 | 11:17

    Nece to od brze hrane iako nije zdrava. Steroidi su njega upropastili.

  • monte98%

    23. jul 2015 | 13:16

    Nije to od 10000 kalorija no od steroida,taka masa i definicija koja se pokazuje na slikama nije samo od ishrane,suplementa i treninga,prste su tu umjesali sterodi !!!

  • TANJA

    24. jul 2015 | 07:15

    Porucila bih damo jenu stvar muskarcima.Retko kojoj zeni se svidja ovakvo musko telo.Inace dragi muskarci zene se za razliku od vas zaljubljuju slusajuci a ne gledejuci.S toga ne bildajte misice vec radite na svojim manirima,duhovitosti,opustenosti,produhivljenosti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA