ZBOGOM, FILERI: Stigla je nova još BIZARNIJA metoda kojom cice PUNE USNE! (FOTO)

Nažalost, "duck face" na fotkama nikako da izađe iz mode, ali su makar hijaluronski fileri i botoks postali su stvar prošlosti. Kad su veštački napućene i pune usne u pitanju, devojke se danas odlučuju za trajniju, ali morbidniju metodu

  • 9

Kozmetička industrija nam svakodnevno servira nove metode za postizanje poželjnih modela lepote, kao što su debele, mesnate usne. Trajna šminka - termin iza koga se zapravo krije tetoviranje pojedinih delova lica - danas je takođe jedna od opcija.

Evo šta se desi kad preterate s upotrebom alatke za povećanje usana! (VIDEO)

Pet magičnih trikova da imate SEKSI USNE bez silikona

Međutim, dok je do nedavno tetoviranje obrva spadalo u najpopularnije tretmane u svim salonima, tetovaža usana je napravila potpunu pometnju među pripadnicama lepšeg pola koje su otkrile da im trajno iscrtavanje može pomoći da imaju pune usne bez odlaska pod nož.

Ne samo da pomoću ove bizarne metode mogu da dobiju vizuelno napućene usne, već sada konačno mogu i da menjaju prirodnu liniju svojih usana, kreirajući same potpuno nov oblik kakav su oduvek želele.

Ono što ovaj tretman još omogućava jeste i da klijentkinja sama bira željenu boju, a najčešće se koriste dve do tri različite nijanse kako bi se postigao efekat prirodno punih usana.

  A photo posted by @makeupbyamyhelen on

Iako odlazak na ovakav bizarni tretman znači da će vaše usne 24/7 biti našminkane, iskustva žena koje su mu se podvrgle pokazuju da njima to ne smeta.

Javnu potvrdu svih prednosti ove metode ulepšavanja dala je urednica portala australijskog izdanja magazina Cosmopolitan Amelia Bou koja je tetovažu usana odabrala kao alternativu mnogo invazivnijim filerima (injekciono povećanje usana).

Ona je samo jedna od hiljade žena koje u Australiji odlaze na tzv. "poljubac tetovaže" koji je prilično bolan i koji ostavlja male kraste na usnama tokom 10 do 15 dana nakon tretmana.

Rezultat navodno može trajati od osam do deset godina, a cena tretmana je blizu hiljadu dolara (ne računajući "dorade" koje podrazumevaju osvežavanje boje na svake tri godina koje koštaju 350 dolara).

Da li biste i vi na ovaj način kreirale svoje nove usne?

(Telegraf.rs / Glamour)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb

    5. avgust 2015 | 20:01

    Jedino mozak ne mogu da poboljšaju.....sve ostalo nekako...

  • Bla,bla

    5. avgust 2015 | 23:18

    Ova sa ove zadnje slike je bar brkove mogla izdepilirati

  • Slađa

    5. avgust 2015 | 17:04

    Samo su predzadnje usne zaista značajno lepse kad su uvećane. Kod svih drugih devojaka usne su prirodno lepe. Maletretiraju se bezveze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA