≫ 

Samo jedan gutljaj ovoga dnevno i jetra će vam biti zauvek zdrava!

Ako hoćete da očistite jetru bez muke, pijte ovaj napitak svakog jutra. Treba vam samo jedan minut za pripremu

  • 13

Jetra u našem organizmu ima ulogu fabrike krvi. Ona učestvuje u procesu obnavljanja krvi, potpomaže varenje, a obavlja još jednu važnu funkciju - čisti krv i eliminiše sve toksine i nečistoće iz nje.

Da li ste znali da u crevima imate čak 15 kg otrova? Evo kako da ih izbacite (RECEPT)

Otuda je jasno da je čista jetra jednako - zdravlje, vitalnost, energija, lepota i dobro raspoloženje.

Najbolje sredstvo za prevenciju zdravlja jetre je njeno svakodnevno čišćenje - svako jutro na prazan želudac popijte kašiku maslinovog ulja pomešanog sa kašikom limunovog soka. Nakon toga, možete uživati u doručku.

Ovaj "koktel" možete da pijete svakodnevno do kraja života, jer su oba sastojka obične životne namirnice koje koristite svakodnevno.

Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/rajcreationzs Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/rajcreationzs

Posle mesec dana osetićete promene. Vaš izgled će se poboljšati, nestaće tamni krugovi ispod očiju, ten će postati svež, a izgled pomlađen. Creva će raditi kao sat, zaboravićete na zatvor i probleme sa varenjem. Osećaćete se zdravo i bićete puni energije.

Maslinovo ulje pomaže otvaranju kanala jetre i žučne kese. Žuč je aktivni učesnik u procesu varenja koji ubrzava rad vaših creva. Isti učinak na varenje imaju limun i brusnica. Čuvajte ga na sobnoj temperaturi.

Korisne osobine limuna su dobro poznate svima. Prvo, limun je izvanredan izvor vitamina C. Drugo, on efikasno čisti krvne sudove od naslaga holesterola i doprinosi čišćenju jetre.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roki

    19. avgust 2015 | 09:51

    Eto nek Kristijan to pije i moze zaboraviti na zatvor...

  • miki

    21. avgust 2015 | 08:44

    Halo, ne treba litar ulja i kilo limuna dnevno nego po kasiku jednog i drugog, sto znaci da ti taj litar ulja traje bar dva meseca, u prevodu, 20 din dnevno za ulje i nek bude jos toliko za pola limuna koliko ces da iscedis. Ako ne mozes za zdravlje da danas das 40 din onda bolje daj na pljuge i cirku..

  • daki

    19. avgust 2015 | 22:30

    da,ali te namirnice papreno kostaju do kraja zivota,maslinovo ulje 1200,limun 300,odakle nama pare jadnicima,bednicima,smrtnicima a ima nas 5 miliona u srbiji???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA