RAZNOVRSTAN PROGRAM NA LADY FAIR-U

Sledeću nedelju obeležiće velika manifestacija za dame koja će se održati ispred shopping centra „Ušće“.

  • 1

IV Lady fair by Dove održaće se 12. i 13. septembra, a sve posetioce pored velikog broja izlagača, očekuje i veoma bogat zabavno- edukativni program.

Foto: Promo Foto: Promo

Dame će oba dana vikenda, od 10 – 19 časova moći da uživaju u raznovrsnom programu na bini gde ih očekuje: dosta muzike, plesnih grupa koje će prikazati nekoliko plesnih tačaka poput salse i tanga, kapuere i sambe, zatim žene će se upoznati sa najboljim vežbama za vrat i kičmu, a moći će i da vežbaju zajedno sa fitnes instruktorima...Svi posetioci, moći će i da se upoznaju sa različitim brendovima i uživaju u velikom broju iznenađenja koja su izlačači pripremili za dame.

Foto: Promo Foto: Promo

Veliko interesovanje žena je za Ženski kutak gde se mogu posavetovati i dobiti odgovore na razna pitanja od velikog broja stručnjaka iz različitih oblasti. Tu će biti astrolog od koga mogu saznati šta ih očekuje u budućnosti, zatim biće organizovan i „Dan za ulepšavanje“ , a dok mame uživaju u kozmetičkim tretmanima, mališani će se družiti sa omiljenim maskotama u radionici crtanja.

Foto: Promo Foto: Promo

Oranizatori zajedno sa partnerom shopping centrom „Ušće“, kao i sponzorima manifestacije: Dove, Frikom, Elvita i Milka pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady fair-a.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ledeni

    5. septembar 2015 | 09:59

    Ja sam bio sa suprugom prosle godine i bilo je sve savrseno osim sto nismo.mogli da kupimo bas sve sto smo probali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA