• 5

VIŠE NE MORATE KOD LEKARA: Ako imate zdravstveni problem rešite ga na netu, u samo TRI KLIKA! (VIDEO)

Zaboravite redove u čekaonicama ispred doktorskih ordinacija, jer to je prošlost. Sada do neophodne medicinske konsultacije možete da dođete bukvalno očas posla i to iz sopstvene fotelje

  • 5
PrintSkrin: eKlinika

PrintSkrin: eKlinika

Muči vas nešto u vezi sa svojim zdravljem ili psihom, a nemate vremena da odete do doma zdravlja i zakažete pregled? Imate ozbljan problem, ali biste voleli da čujete i mišljenje drugog lekara? Na pravom ste mestu! Eklinika.rs predstavlja jedinstveni servis koji omogućava korisnicima da postavljaju pitanja i dobiju odgovor lekara u roku od 24h.

Servis je nastao kao rezultat usvajanja savremenih tehnologija kao sastavnog dela života. Razvoj društvenih mreža i internet servisa je omogućio korisnicima da dođu u kontakt sa strčunjacima koji su im često potrebni, a koji su svakodnevno teško dostupni.

Korišćenje servisa kao što je ovaj rezultirao je poboljšanjem kvaliteta života korisnika, što je i cilj Internet klinike, da omogući svima neprestan pristup stručnim lekarima jer zdravlje je najveće bogatstvo. Sa prosečnom dnevnom posetom od preko 20.000 ljudi, eklinika.rs predstavlja relevantan servis sa veoma brojnim mogućnostima.

Pored velikog broja online konsultacija sa lekarima, karakteristika Eklinika.rs servisa je i veliki broj raznovrsnih sadržaja vezanih kako za opšta zdravstvena pitanja tako i za specijalističke niše.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Olja

    RANIJE: Dodjes ljekaru, on te ocas pogleda pa pita sto si dosao i - ne cekajuci odgovor - odmah pocne da popunjava obrasce za recepte te ti tako da do znanja da zeli da ti sto prije vidi ledja. DANAS: Ne mora ni da te vidi, odmah ce ti reci sta ti fali i koji lijek da kupis. A kako ce ti biti? Zar je to vazno?!

  • slavisa

    a moja baba nema net.kako da se leci?

  • Visekruna

    Ja dok odem do lekara treba mi za prevoz 500 din. i to da mi prepise Dovicin koji se kupuje ili neki lek koji farmaceutska kuća forsira preko tog lekara. Čekanje do iznemoglosti, propuštanje preko reda i onda ti kažu dodji sutra. Ne daj Bože da nekom nešto ozbiljno fali, upada u vrzino kolo gde bi i zdrav oboleo.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima