≫ 

ZAMISLITE KONJA, KOCKU I MERDEVINE: Ovaj test otkriće vam sve o vama samima! A o drugima, možda i više

Iznenadićete se koliko precizno ovaj test može da rastumači vaše najdublje emocije i najskrivenije osobine

  • 8

Ovo je neverovatno tačan i precizan psiho-test koji se bazira samo na vašoj mašti. Ono što treba da uradite jeste da zamislite da ste sami u pustinji i naišli ste na kocku. Zatim nastavite prema uputstvima i otkrićete mnogo toga o sebi.

DA LI VAM SE OVE LINIJE POKLAPAJU KAD SPOJITE DLANOVE? Evo šta znači kad je leva iznad desne, a šta kad je obrnuto (VIDEO)

ZAMISLITE KOCKU

Koliko je velika kocka? Koje je boje? Od kog je materijala? Vidite li njenu unutrašnjost? Kolika je u odnosu na pustinju?

ZAMISLITE MERDEVINE

Koje su boje merdevine? Od čega su napravljene? Koliko je rastojanje od merdevina do kocke? Da li su merdevine naslonjene na kocku?

Foto-ilustracija: Foter/Georgios Karamanis Foto-ilustracija: Foter/Georgios Karamanis

ZAMISLITE KONJA

Koliko je konj udaljen od kocke? Koje je boje konj? Kakav utisak ostavlja na vas? Da li je konj vezan i ima li sedlo?

STIŽE OLUJA

Na kolikoj udaljenosti je oluja od kocke? Da li je reč o maloj ili velikoj oluji? Kako izgleda? Da li prolazi ili se zadržava?

TU JE I JEDAN CVET ILI CVEĆE

Koliko cveća vidite? Gde se cvet ili cveće nalazi? Koje je boje? Šta osećate dok ga gledate?

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

A EVO I OBJAŠNJENJA:

KOCKA predstavlja vas.Ono što mislite o kocki je refleksija vašeg mišljenja o sebi. Ako zamislite kocku napravljenu od žutog kamenja, radi se o tome da žuta boja pruža osećaj toplote, a kamen ostavlja utisak snage.

Udaljenost između vas i kocke predstavlja razumevanje samog sebe. Ako je kocka daleko, znači da se ne poznajete dovoljno. Ako je unutrašnjost kocke vidljiva, znači da dozvoljavate ljudima da vam se približe i da vas upoznaju. Što je kocka veća u odnosu na pustinju, to je veći i ego.

MERDEVINE su prijatelji u vašem životu. Ako se oslanjaju na kocku, znači da se prijatelji oslanjaju na vas. Ukoliko podupiru kocku, znači da vi zavisite od prijatelja. Udaljenost merdevina od kocke označava vašu bliskost s prijateljima. Ono što mislite o merdevinama je refleksija onoga što mislite o prijateljima.

KONJ je vaš ljubavnik. Ako se nalazi blizu kocke, znači da ste veoma bliski. Ako je konj vezan ili ima sedlo, volite da kontrolišete ljubavnika.

OLUJA je prepreka u životu. Ako je oluja blizu kocke, teški periodi su česti. Ukoliko je mala, onda su prepreke u vašem životu takođe male.

CVEĆE predstavlja vaše potomstvo. Ako je blizu kocke, vi ste veoma vezani za svoju decu. Osećanja prema cveću obuhvataju vaše emocije prema deci.

(Telegraf.rs / SuperŽena)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA