Sredite svoj dom, sa stilom, po super cenama!

Stigao je novi Emmezeta katalog koji donosi inspiraciju za uređenje doma po super cenama. Prelistajte i sredite svaki životni i radni prostor po vašem ukusu i meri!  

  • 0

Ako sređujete dom, kancelariju ili bilo koji drugi prostor, a cilj vam je da bude moderno i kvalitetno opremljen, funkcionalan i po vašem ukusu, pravi topli, inspirativni kutak za vašu porodicu i prijatelje – sada je to moguće i po povoljnim cenama.

Nije potrebno da trošite vreme na traganje za idealnim komadima nameštaja, zanimljivim dekorativnim artiklima, najboljim brendovima bele tehnike, malih kućnih aparata i multimedije, jer na jednom mestu ima SVE ZA UREĐENJE DOMA. Posetite Emmezeta centar u Beogradu (Partizanske avijacije 2a, Bežanijska kosa, Beograd) i stručno i ljubazno osoblje će vam pomoći da na jednom mestu pronađete sve za kuću, stan, kancelariju ili bilo koji drugi prostor.

Iskoristite velike popuste na brojne hit artikle - klik na NOVI EMMEZETA KATALOG. Katalog važi od 12. do 25. oktobra 2015. ili do isteka zaliha artikala koji su deo akcijske ponude.

Za najbrže informacije pratite Emmezeta.rs i prijavite se na Emmezeta Newsletter.

Pratite Telegraf.rs i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA