VAMPIRSKI LIFTING: One grudi podižu KRVLJU! (VIDEO)

Ukoliko su se i vama od težine, godina ili nakon porođaja grudi malkice opustile, pa čak i oklembesile, ne morate da idete pod nož. Sada postoji varijanta za podizanje grudi koja jeste pomalo morbidna, ali radi posao

  • 2

Zaboravite ugradnju silikona ili bilo kakvo drugo hirurško ulepšavanje grudi. Sada možete da imate čvrste, podignute i mlađe grudi pomoću nove metode koja obećava savršene rezultate. Jedino što nije za one koji se užasavaju krvi.

KAO KIM KARDAŠIJAN: Srpska voditeljka se podmlađuje sopstvenom krvlju! (FOTO)

UBRIZGAVAJU KRV U VAGINU DA BI IM BILA UŽA: Injekcija koja vas može preporoditi!

Inspirisani “vampirskim fejsliftingom”, koji je prethodnih godina proslavila Kim Kardašijan, američki plastični hirurzi razvili su i “vampirsko podizanje grudi”.

Procedura podrazumeva uzimanje 60 mililitara sopstvene krvi, koja se potom ekstrahuje, a trombociti odvajaju od crvenih krvnih ćelija. Trombociti se podstiču na stvaranje proteina koji obnavljaju ćelije, a potom se se ovakva krv ubrizgava natrag u grudi.

Zapravo, u pitanju je veštačka tehnika slična onoj koje telo prirodno koristi prilikom zaceljivanja rana. Kako tvrde eksperti, trombociti stimulišu cirkulaciju i proizvodnju kolagena.

Nakon tri nedelje grudi bi trebalo ponovo da budu čvrste i zategnute. Iako čitava procedura podseća na nekakvo srednjovekovno mučenje, žene širom sveta spremne su da plate 1000 evra, piše Express, prenosi 24 sata.

Foto: Sxc.hu Foto: Sxc.hu

"Vampirsko" podizanje grudi preporučuje se ženama čije su se grudi nakon porođaja malkice oklembesile, ali i onim damama koje imaju ne baš privlačne promene na koži grudi ili uvučene bradavice.

Pre samog postupka nužno je proći mamografski pregled, kako bi se isključila mogućnost tumora, jer se u tom slučaju “vampirski lifting” ne sme da se radi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Weselko

    17. oktobar 2015 | 08:23

    Hmmm... Jel moze to i u onu stvar kod muskaraca posto moze kod zena???

  • Carna(:

    7. april 2016 | 19:16

    Da stavljam krv od drugih ljudi u grudnjake radije bih ostala kuci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA