OVO SMO DUGO ČEKALI: Stigle su anti-selfi pilule!

Ako vam idu na živce ljudi koji non stop fotografišu svoje autoportrete i objavljuju ih na društvenim mrežama, ili ste možda i sami zavisnik od selfija, znajte da sada postoji lek protiv ove moderne boljke. Anti-selfi pilule zaista postoje

  • 4

Ukoliko nijedan važan ili nevažan događaj u danu ne može da prođe, a da ne osetite potrebu da ufotkate selfi, sigurno je da imate relativno ozbiljan psihološki problem.

SELFI ZA VREME CARSKOG REZA: Nova moda među srpskim porodiljama!

Stručnjaci bi vam sigurno preporučili samokontrolu i gašenje smartfona barem na neko vreme, ali ako poželite nešto ozbiljnije - tu su pilule za odvikavanje od selfija.

Prodaje ih kompanija AntiSelfieTabs, a dolaze u pakovanju od 36 tableta, koje koštaju oko 1.700 dinara. Na veću količinu, možete da dobijete i popust.

Proizvođači ženama preporučuju barem tri tablete na dan, sve dok se simptomi ne povuku, dok muškarci mogu da se provuku i s nešto blažom dozom.

Foto: AntiSelfieTabs Foto: AntiSelfieTabs

- Anti-selfi pilule mogu da vam olakšaju simtome konstantnog fotkanja selfija. Nažalost ne postoji lek koji bi vas u potpunosti izlečio od ove navike, ali makar bi oni koji dobiju kutiju ovih tableta trebalo napokon da shvate poruku – piše u opisu proizvoda.

Naravno, reč je o mentol bombonicama koje samo izgledaju kao pilule, a čitava stvar je osmišljena kao šalljiv poklon koji možete da darujete bliskim ljudima koji pola dana provedu pred ogledalom, fotkajući same sebe.

Evo kako da napravite savršen selfi! (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA