Aleksa Jelić predstavio najnovije kolekcije brendova Esprit i Sportina (FOTO)

U šoping centru "Delta City", četvrtog dana 38. Black'n'Easy Fashion Week-a popularni pevač Aleksa Jelić predstavio je najnovije kolekcije brendova Esprit i Sportina

  • 0

Uz neformalno druženje sa publikom i dobru atmosferu, poznati pop muzičar bio je u ulozi manekena, a zajedno sa modelima modnog studija „Click“ prisutnima je priredio pravi modni spektakl.

Foto: Promo Foto: Promo

Modni brend Esprit, od kada se pojavio 1968. godine u Kaliforniji, uvek donosi sveži talas kvalitetne mode. Cilj Esprit jeste da bude najbolji casual modni brend koji predstavljaju dobro krojeni modeli i kvalitetni materijali.

Foto: Promo Foto: Promo

U novoj kolekciji nalazimo dobro krojen džins, jakne kvalitetnih materijala, džempere kojima ne možete da odolite i krznene jakne koje će vas grejati.

Foto: Promo Foto: Promo

Esprit vam omogućava da pratite modne trendove, ali u skladu sa ličnim stilom i prepoznatljivom diskretnom elegancijom.

Foto: Promo Foto: Promo

Multibrend koncept store Sportina se razvija kao tip dinamičnog prodajnog mesta sa raznovrsnom ponudom atraktivne i urbane odeće.

Foto: Promo Foto: Promo

U zimskoj kolekciji vas očekuje zavodljivi francuski šarm novih Morgan modela, koloritna Fracomina, urbana moda koju predstavljaju Tom Tailor, Vero Moda i Jack & Jones.

Foto: Promo Foto: Promo

Dopustite sebi da vas ove zime greje neki od novih modela Only i Marx modnih brendova i uživajte u toplini i udobnosti.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA