IGRAČKA IZ PAKLA: Ovo ćete kupiti detetu samo ako stvarno mrzite njegove roditelje (FOTO)

Većina devojčica je morala da odseče kosu jer ovu napravu nije bilo moguće drugačije skinuti sa glave

  • 2

Zapetljanko” je igračka koja se sastoji od malih plastičnih delova, koje deca mogu sastavljati i rastavljati i tako kreirati oblike koje god požele.

DEVOJČICA JE IZGUBILA PLIŠANOG MEDU: A onda se desilo nešto potpuno neverovatno! (FOTO)

Međutim, plastične kuglice se lako zapetljaju u kosu. Gotovo ih je nemoguće otpetljati, pa se igra često završava šišanjem kose i suzama.

Iako se proizvođači brane da su dobili pozitivne reakcije roditelja i dece na igračku, na Instagramu stvari izgledaju znatno drugačije. Roditelji upozoravaju kako je ova igračka problematična jer uništava kosu.

- Igračku je kupila svojom ušteđevinom, ali nakon što joj se u dva navrata zaplela u kosu, bacili smo to u smeće - napisala je mama Džejmi Mekines, čija je ćerka Andri morala da ošiša kosu.

Foto: instagram/bunchems Foto: instagram/bunchems

Većina devojčica je morala da odseče kosu jer to jednostavno nije bilo moguće drugačije skinuti sa glave.

Jedna od majki, koja je i frizerka, napisala je kako je punih 9 sati pokušavala da izvadi kuglice iz kose svoje ćerke, ali je na kraju odustala.

Foto: instagram/bunchems Foto: instagram/bunchems

- Njene divne duge kose više nema. Skratila sam je do brade. Srećna sam što sam i toliko uspela da spasim - napisala je u komentaru.

- Ta igračka jednostavno nije vredna kose. Satima smo to vadili, ali bezuspešno - napisala je druga majka.

Roditelji koji razmenjuju fotografije zapetljane kose, sada se međusobno savetuju kako plastične kuglice izvaditi iz kose.

(Telegraf.rs / Izvor: net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klick

    25. novembar 2015 | 19:20

    Kad smo bili mali igrali smo se čičkom (biljkom) i pravili razne figure, ali nikome nije palo na pamet da ga stavlja u kosu.

  • sasa

    26. novembar 2015 | 12:09

    Mnogo ulja za kosu (npr. malsinovog) i veoma lako ces skinuti ovo. Nakon toga pranje kose i stvar rjesena. Ne mogu da vjerujem da se toga nisu sjetili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA