Uzeo sam EKSTAZi! A onda mi je život postao PAKAO! (FOTO) (VIDEO)

Video ovog mladića je u samo nekoliko dana pregledan preko 2.5 miliona puta, a podeljen je skoro 90.000 puta

  • 6

Džordi Hjurdes nije imao sreće: uzevši jeftinu "party drogu", mladić je doživio izuzetno lošu reakciju i oštećenje kranijalnog nerva, što za posledicu ima mucanje i tremor čitavog tela.

POLICIJA U "AUDIJU" ZAPLENILA 65 KILOGRAMA EKSTAZIJA: Velika akcija MUP (FOTO)

Pre nekoliko dana, Jordi Hjurds (20) iz Australije na svom je Fejsbuk profilu objavio je fotografiju iz bolnice uz objašnjenje kako mu je ekstazi izazvao ogromne zdravstvene probleme.

- Ne tražim vaše sažaljenje, nego da skrenem pažnju na to da se ovo može dogoditi i drugim ljudima. Izlasci i zabavljanje, kao i uzimanje rekreacionih droga se mogu činiti kao dobra ideja, jer ljudi ne razmišljaju o tome u kolikoj meri im zapravo mogu promeniti živote - rekao je Džordi.

Posted by Jordy Hurdes on Sunday, 22 November 2015

- Ja sam srećan što sam uopšte živ, a uništen mi je moždani živac i suočavam se s mogućnosću da ću zauvek mucati - napisao je nesrečni mladić na svom Fejsbuku. Nakon što je njegova fotografija postala viralna, odlučio je da snimi i video u kom je objasnio šta mu se desilo.

Video je u samo nekoliko dana pregledan preko 2.5 miliona puta, a podeljen je skoro 90.000 puta.

(Telegraf.rs / Izvor: Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA