HOROSKOP ZA DECEMBAR: Evo šta čeka Jarčeve

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene u mesecu decembru i kakve vas prilike očekuju na poslovnom planu

  • 1

Jarčevima će posao ići od ruke ovog meseca kao retko kad u životu. Bićete fenomenalno raspoloženi za rad i puni energije, a i samopouzdanja. Vaše je samo da odlučite šta hoćete i usmerite se ka tome.

HOROSKOP ZA DECEMBAR: Evo šta čeka Strelčeve

Zdravlje:

Sunce, Saturn i Merkur u strelcu nikako nisu dobra kombinacija za vas, kad je zdravlje u pitanju. Obratite pažnju na ishranu. Vežbajte, odmarajte se, a bilo bi poželjno da sprovedete neki program čišćenja jetre.

Ljubav:

Venera u Škorpiji je u opoziciji s vašim poljem ljubavi. To znači da će biti izazova, ako ste u vezi, a ako niste, moguće je da ćete upoznati nekoga u znaku Škorpije ili će tome posredovati neko u tom znaku.

Posao:

Malo je reći da će vam posao u decembru ići od ruke. Odavno niste imali ovakvu kombinaciju planeta. Sve čega ste se dosad plašili izgledaće vam smešno, osetićete samopouzdanje i priliv energije koji vam je bio prekopotreban. Hrabro i odlučno se usmerite na ostvarenje svojih ciljeva, a planete će biti na vašoj strani sve vreme.

Venera u Škorpiji ukazuje na to da najveću mogućnost zarade u narednom periodu imate od bavljenja svojom profesijom. Tom prilikom, pokušajte da što više naplatite svoj rad, a ne da radite više, jer je u tom slučaju moguće da se previše iscrpite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA