HOROSKOP ZA DECEMBAR: Evo šta čeka Ribe

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene u mesecu decembru i kakve vas prilike očekuju na ljubavnom planu

  • 0

Ribe će ovog meseca uživati dobrim prilikama, dobrom zdravlju i raspoloženju. Na svakom planu imaćete šanse da se ostvarite, ali morate i preuzeti odgovornost i inicijativu. Samo vaša lenjost može da vas spreči da ostvarite dobre rezultate.

HOROSKOP ZA DECEMBAR: Evo šta čeka Vodolije

Zdravlje:

U drugoj polovini meseca Merkur će ući u Jarca, što će doneti izvesnu psihičku nestabilnost, međutim, Sunce u Strelcu će generalno čuvati vaše zdravlje, tako da nema razloga za brigu. Ako hoćete da povedete tačuna o sebi, izbegavajte stresne situacije u drugoj polovini meseca.

Ljubav:

Znak Škorpije će imati veliki uticaj na vaš ljubavni plan, pa ako ste sami, mogli biste upoznati osobu u tom znaku. Zbog Jupitera u Devici, ako ste u dugoj vezi, biće prilike da se ta veza ozvaniči brakom ili veridbom.

Posao:

Na poslovnom planu stvari će početi da se odbijaju u vašu korist. Očekujte dobre prilike i spremite se da ih slučajno ne propustite. Saturn će od vas tražiti da preuzmete više odgovornosti, ali nemojte se plašiti da to uradite. Ako pokušate to da izbegnete, možete propustiti dobre šanse.

Može vam se otvoriti mogućnost prelaska na bolje radno mesto, a ako ne bude takvih ponuda, moguća su poboljšanja u okviru mesta na kom se trenutno nalazite. Sve u svemu, ovo je mesec poboljšanja i dobrih prilika.

Što se novca tiče, mimo poslovnih prilika, koje vas mogu dovesti do većih primanja, finansije bi se mogle poboljšati i putem nasledstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA