• 4

Rešite ovaj TEST i saznajte da li ste PSIHOPATA, NARCIS ili ste spremni da GAZITE PREKO LEŠEVA!

Malo je ljudi koji su toliko dobri da ih možemo proglasiti za svece. Ali, koliko smo mi obični smrtnici zapravo loši? Ovaj kviz otkriva koliko se to tačno zla skriva u svakom od nas

  • 4

Hteli mi to da priznamo ili ne, svako od nas u sebi ima i mračnu stranu. Ona obično izbije na površinu kad nas neko naljuti u saobraćaju ili kad se posvađamo s dragim ljudima, pa kažemo i ono što mislimo i ono što ne mislimo.
DOBRO POGLEDAJTE OVU SLIKU: Ono što vidite na njoj otkriva da li ste seksualno uzbuđeni ili pod stresom!

Izaberite sliku koja vas najviše privlači i saznajte da li ste dobar čovek!
Kod nekih je ta zloba izraženija nego kod drugih, ali niko nije stoprocentno cvećka. Zato, ako želite da saznate koliko se u vašoj duši krije crnila, možete da rešite jedan kviz i saznate istinu. Do kviza ćete stići ako kliknete OVDE.
Kviz će kroz niz pitanja izmeriti vaše makijavelističke, psihopatske ili narcističke karakteristike i reći će vam da li ste umereno pakosni ili nesumnjivo zli. Nastao kao BBC Future projekat, a zasniva se na pitanjima koja su sastavili psiholozi Delroj Polhuz i Danijel Džonsa, a meri vaš karakter na osnovu “tamne trijade”.

I, koliko ste zli?

Glasajte

Naravno, ekstremne verzije ovih karakteristika mogu se povezati sa ubicama i drugim prestupnicima, ali stručnjaci smatraju da određena kombinacija može ljudima pomoći da dođu do pozicije bogatstva i moći.
Koliko toga ima u vama saznaćete odgovarajući na pitanja koliko se slažete sa određenim tvrdnjama, poput “Treba li čekati pravo vreme za osvetu”, “Insistiram na poštovanju koje zaslužujem”, “Reći ću štagod, samo da bi dobio/la ono što želim”.
Foto: wallpapervortex.com

Foto: wallpapervortex.com


Autori testa upozoravaju kako na ovaj kviz ne bi trebalo gledati kao naučnu metodu, ali bi mogao da posluži kao dobar uvid u sopstvenu ličnost.
(Telegraf.rs / BBC)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    Још једна англосексонска будалаштина.

  • Desert

    Ja ovde ništa ne razumijem

  • stvarno?

    Shodno situaci sam sve to. Olichenje zla u farmericama

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima