Znate li ko je poslednja rupa na svirali kad su POKLONI ZA PRAZNIKE u pitanju?

Svako voli da ga za praznike pod jelkom sačeka poklončić, pa makar to bila i neka sitnica. Isto tako, red je svakome od ukućana nešto darovati. No, pojedini članovi porodice baš i nisu toliko omiljeni, da bi se Deda Mraz oko njihovog poklona posebno potrudio. Proverite da niste to upravo vi!

  • 2

Kada pravimo spisak poklona koje treba nabaviti za novogodišnje i božićne praznike, većina nas će na listu staviti svoju decu, unuke, partnere, braću, sestre, roditelje, bake, deke i ponekog prijatelja ili rođaka. Međutim, kad su u pitanju tašte i svekrve, njih je pri biranju darova nekako najlakše prevideti i preskočiti.

Evo kako da uvijete poklon za 15 sekundi! (VIDEO)

Ovako izgleda kad MAČKE uđu u RAT protiv JELKI! (VIDEO)

Kako pokazuje najnovije istraživanje, skoro polovina ljudi mami voljene osobe neće kupiti ništa, a čak i ako dobiju neki poklon, to će biti nešto najjeftinije i najmanje vredno.

Najviše novca daće se na decu i unuke, a potom za poklon namenjen partneru. Muškarci će u svoje poklone uložiti više novca, ali će gledati da kupovinu obave što brže ili putem interneta, dok će žene posvetiti svoje vreme da brižljivo odaberu pravi poklon za svakoga, a da to opet na ošteti previše kućni budžet.

Ako biste ih pitali šta bi želeli da dobiju od Deda Mraza, većina bi priznala da bi volela da to bude nešto lično, ali potrebno. No, znajući već da njihovi bližnji najverovatnije neće potrefiti baš ono što im treba, više bi voleli da dobiju vaučer za svoju omiljenu radnju, pa da poklon posle praznika kupe sami.

Foto-ilustracija: Hungamapoint.com Foto-ilustracija: Hungamapoint.com

Kad su srednjoškolci i studenti u pitanju, njih će najpre obradovati ako pod jelkom nađu kovertu s novcem. Mlade žene ne bi se bunile protiv odeće, nakita ili donjeg veša, a muškarci bi radije korisne knjige ili neki elektronski uređaj.

Šta biste najviše voleli da ove godine dobijete od Deda Mraza?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kolitis

    14. decembar 2015 | 19:27

    Glupost teška. Samo decu treba darivati.

  • Veca

    14. decembar 2015 | 16:54

    Nemam ni majku ni svekrvu samo moju decu njima kupim i oni meni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA