Ukrašavanje porodičnih domova i darivanje poklona lepše je sa Rodom

Tamo gde praznici stižu ranije

  • 0

Još samo nekoliko dana ostalo je do kraja godine i velikog trenutka koji svi željno isčekujemo, dočeka Nove godine.

Ukrašavanje doma za predstojeće praznike se privodi kraju i vreme je da se obrati pažnja na sve one detalje koji će nam ulepšati celokupan doživljaj i emociju koju sa sobom nosi Nova godina.

RODA se pobrinula da svojim potrošačima omogući najbogatiji izbor novogodišnjeg asortimana potrebnog za pripremu bogate trpeze, ukrašavanje doma, veliki izbor poklona po najboljim mogućim cenama.

Dekoracija koja je neizbežna za svaki doček Nove godine jeste jelka, bez koje je nemoguće zamisliti ovaj bajkoviti praznik. U Rodi svako može izabrati jelku shodno svojim ukusima i potrebama, visine od 150 pa sve do 240 cm, ili kreativne ukrase za jelku, kao što je romantični venac od kuglica, po ceni od samo 119,99 dinara.

Dekoracija u obliku novogodišnje čizmice očekuje sve one sa prefinjenim stilom, po ceni od 779,99 dinara, kao i novogodišnji tanjir borić za 159,99 dinara ili novogodišnji stoljnjak različitih dimenzija po ceni već od 449,99 dinara.

Klince i klinceze u Rodi očekuje čarobni svet igračaka među kojima su najomiljeniji brendovi, kao što je Steffi lutka po fantastičnoj ceni od 499,99 dinara, Lego kockice po ceni već od 599,99 dinara, Frozen beba od 1.499 dinara, Maša igračke za 799,99 dinara, terensko vozilo „Dickie dust monster“ za 799,99 dinara, i mnoge druge igračke koje će sigurno obradovati sve mališane, a sa druge strane sačuvati budžet roditelja.

Roda je, kao ponosan prijatelj Beogradskog sajma, mališanima želela da dočara novogodišnju bajku i da im omogući nezaboravnu zabavu i druženje pored svog štanda.

Svaki posetilac Roda štanda koji ostvari kupovinu po prazničnim cenama u iznosu od 500 dinara, na poklon dobija VIP univerzalnu kartu za bilo koju aktivnost na sajmu.

Ukoliko u vikendu koji je pred nama imate obaveza koje mogu i da sačekaju, onda je sada pravi trenutak da krenete put Beogradskog sajma i posetite Roda štand.

Roda se takođe pobrinula da svojim potrošačima omogući najbogatiji izbor novogodišnjeg asortimana potrebnog za pripremu bogate trpeze.

Tako će svi potrošači moći da u okviru mega nedelje, koja će trajati od 25.12. do 31.12, uživaju u velikim porodičnim i prazničnim kupovinama.

Roda predstavlja pravi izbor za novogodišnju trpezu gde posebno izdvajamo ulje dijamant 6x1L po ceni od 729.99 dinara, kačkavalj 100g za 59.99, sveža jaja 15kom po ceni od 124.99, vodu Vrnjci za 32.99, svežu prasetinu za 299.99, a specijalno za sve potrošače koji kupe četvrtinu sveže jagnjetine ili prasetine Roda je omogućila kupovinu 4 limenke Vajfert piva od 0.5l za 1 dinar.

Nova godina samo što nije stigla. Dođite i priključite se neverovatnoj prazničnoj zabavi za klince i klinceze jer vas u Rodi očekuje čarobni svet igračaka, bogat izbor ukrasa i novogodišnje dekoracije, kao i veliki izbor poklona po neverovatnim cenama, koji ćete obradovati vaše najmilije i zagarantovati praznično raspoloženje.

Ukrašavanje doma za predstojeće praznike se privodi kraju i vreme je da se obrati pažnja na sve one detalje koji će nam ulepšati celokupan doživljaj i emociju koju sa sobom nosi Nova godina.

Roda je tamo gde je porodica i upravo zato su praznici su prava prilika da sa svojim najmilijima krenete u najveću prazničnu kupovinu i pokažete svu kreativnost uređenju porodičnog doma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA