STRAŠNO: Lekari otkrili RAK kod tek rođene BEBE!

Testovi su pokazali da malena Dejzi Stovel ima izraslinu u oku, a ispostavilo se da je reč o retkom malignom tumoru

  • 5

Tek rođenoj Dejzi Stovel, devojčici staroj samo 11 dana, lekari su dijagnostikovali rak. Devojčica je čim se rodila imala problema sa disanjem, pa su lekari uradili razne analize u potrazi za uzrokom problema, s obzirom na to da su joj pluća zdrava.

RECEPT RUSKOG NAUČNIKA: 4 kašike dnevno i rak se sam povlači!

Testovi su pokazali da malena Dejzi ima izraslinu u oku, a ispostavilo se da je reč o retkom malignom tumoru.

Operacija je odmah zakazana, a doktori su uspeli da joj spasu i oko i vid. Malena Dejzi sada ima 22 meseca, a sa nepunih 30 dana počela je da prima hemoterapiju.

- Bila sam prestravljena. Zamislite da vam kažu da vaša beba ima rak. Sve što sam mogla da prozborim jeste pitanje "hoće li umreti" - priseća se Dejzina majka tog stravičnog dana.

Nakon nekoliko meseci borbe, Dejzi je uspela da ozdravi. Međutim, Dejzi mora da na svaka tri meseca da ide na kontrole, a uprkos tome ona je jedna vesela devojčica jer već 14 meseci nema rak.

Njeni roditelji strahuju sa svakom kontrolom, ali ih brinu i moguće nove intervencije, jer je njihova hrabra devojčica već 30 puta uvođena u totalnu anesteziju.

- Dejzi nosi naočare i ima malih problema sa sluhom, ali osim toga nikad ne biste rekli kroz šta je sve prošla - ponosno ističe Dejzina mama.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA