Ovakve DŽORDANKE dosad niste mogli ni da vidite u Srbiji, a sada možete i da ih kupite (FOTO)

Jedan od najpoznatijih sportskih brendova, Jordan, nastavlja da oduševljava svoje verne fanove širom sveta, pomerajući granice kada je u pitanju dizajn i kvalitet finalnog proizvoda

  • 9

Nakon što je uspešna prošlogodišnja saradnja između Jordan brenda i luksuznog brenda Just Don izazvala veliko interesovanje u svetu, opravdano i sa nestrpljenjem se očekivao njihov sledeći korak.

Skoro godinu dana pošto je Just Don x Air Jordan 2 doživeo neverovatan uspeh, udruženim snagama poznati dvojac je dizajnirao najluksuzniji model do sada - Just Don x Air Jordan 2 “Beach”, i time još jednom opravdao očekivanja.

Foto: Promo Foto: Promo

Gledajući da nadmaši uspeh svog prethodnika, Just Don x Air Jordan 2 “Beach” model je specijalno dizajniran u premium bež koži sa detaljima od prevrnute kože, prošivenim zlatnim logotipom kao i pozlaćenim pertlama. Ovaj jedinstven model patika je upotpunjen crvenim Jordans kačketom i pozlaćenom Air Jordan “Wings” šnalom.

Foto: Promo Foto: Promo

Još jednu notu luksuza ovom najekskluzivnijem modelu patika na svetu daje podatak da je proizveden u limitiranoj seriji i da će se prodavati isključivo u prodavnicama sa premium modelima.

Patike o kojima priča ceo svet, Just Don x Air Jordan 2 “Beach” svoju premijeru po prvi put u Srbiji imaće 30. januara, a ekskluzivno pravo prodaje ovog modela imaće isključivo BUZZ Sneaker Station prodavnici, u tržnom centru Ušće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA