HOROSKOP ZA 28. FEBRUAR: Rakovi, ne morate sve da znate! Škorpije, kad čujete šta vam se sprema, oduševićete se!

Horoskop za nedelju. Saznajte da li će vam danas zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 2

Saznajte da li će vam danas zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Posao - Danas će biti potpuno pogrešan korak ukoliko se budete na bilo koji način svađali! Razumite tuđe greške i propuste! Dovoljno će biti da nekome stavite do znanja da znate sve!

Ljubav - Draga osoba vas ne shvata najbolje, možda je razlog za to upravo u tome što i niste jedno za drugo?!

Zdravlje - Stabilno se osećate.

BIK

Posao - Očekujte danas ne mali izazov za vas i vaše ideje u poslu – budite spremni na odgovor. Branite sebe i svoje stavove ali nipošto ne prelazite granice dobrog ukusa!

Ljubav - Previše iskazujete osećanja, vodite računa o svojim delima i o tome da i druga strana ima puno pravo na svoje stavove koji se ne moraju nužno poklapati sa vašim!

Zdravlje - Moguća je prehlada.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

BLIZANCI

Posao - Srećni ste zbog poslovnih poduhvata koji su na pomolu. Jako ste dobro postupili i doneli pravovremene odluke u pravom trenutku!

Ljubav - U emotivnim odnosima moguće je nerazumevanje. Onaj ko vam je drag je jako nezadovoljan! Ne ignorišite ga!

Zdravlje - Dobro se osećate.

RAK

Posao - Trenutna situacija na poslu doprinosi vašem lošem raspoloženju. Neko opstuira, manje više svesno, vaš rad a vi se trudite da to ignorišete, naravno na svoju štetu. Zašto to radite?!

Ljubav - Onda kad shvatite da neke stvari i ne treba da znate i da je najbolje živeti u delimičnom neznanju, tek tad ćete početi da se osećate mnogo bolje!

Zdravlje - Nervozni ste.

LAV

Posao - Neko od uticajnih ljudi vas je zapazio. Danas će vam biti ukazane i neke počasti. Moguće je i da ćete dobiti glas o nekoj vrsti unapređenja.

Ljubav - Pokažite da ste dobronamerni i da nemate nikakve skrivene namere! Nekad je u ljubavi potrebno baviti se dokazivanjem očiglednih stvari.

Zdravlje - Proverite krvnu sliku.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

DEVICA

Posao - Željene promene u načinu rada će izostati nzbog toga što u ključnom trenutku nećete osetiti dovoljno poverenje u neke ljude. A, to će se na kraju ispostaviti i kao jako dobro.

Ljubav - Budite iskreni prema osobi koju volite. To je temelj za dobru budućnost. Svako izbegavanje obaveza i skrivanje bilo čega, može da vam se vrlo lako vrati kao bumerang!

Zdravlje - Dobro se osećate.

VAGA

Posao - Vaše ideje su na neki način i revolucionarne. Ali, okolina nije spremna za njih. Nemojte da iskačete i da se trudite uzalud da nekome nametnete ono što ne želi!

Ljubav - Zabrinuti ste usled određenih ljubavnih nedoumica koje će vam danas pokvariti dan! A, sve zato jer se trudite da kontrolišete ono što se ne može kontrolisati!

Zdravlje - Problemi sa sinusima.

ŠKORPIJA

Posao - Saradnici deluju pozitivno na vas. Imate čak i višak energije danas, tako da ćete se posvetiti nekim poslovima koje ste već duže vreme gurali pod tepih!

Ljubav - Prijaće Vam romantična zabava u dvoje. Uživajte u razmeni osećanja sa partnerom!

Zdravlje - Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

STRELAC

Posao - Okolina pozitivno reaguje na vaše ideje a neko vas otvoreno podstiče na akcijuni ispoljavanje kreativnosti. Ipak, ne zalećite se. Ne trošite svoju snagu i ne pokazujte bez potrebe svoja znanja!

Ljubav - Ponekad u ljubavnom odnosu priželjkujete mnogo više od onoga što realno nudite! Trebali bi da se danas pozabavite usklađivanjem želja i mogućnosti!

Zdravlje - Dobro se osećate.

JARAC

Posao - Zapetljali ste se u različite situacije koje prevazilaze vaše trenutne moći. Precenili ste sebe hvatajući se u koštac sa izazovima kojima niste dorasli. Sad ćete morati istrpeti brojne kritike!

Ljubav - Od sudbine možete bežati, ali sve je uzalud, jer ona će vas pre ili kasnije stići!

Zdravlje - Hronične tegobe.

VODOLIJA

Posao - Hteli ili ne, danas ćete biti ubačeni u neke tokove dogaja i poslove sa kojima nemate baš previše dodirnih tačaka. Naravno, osećaćete se prilično isfrustrirano, ali je savet da ipak sledite svoju instinkt, jer znate i sposobni ste u daleko većoj meri nego što mislite.

Ljubav - Nekome do koga vam je stalo, delujete preplašeno. Vi kao da imate neku odbojnost prema iskrenim izlivima osećanja?!

Zdravlje - Više spavajte.

Foto: kagayastudio.narod.ru, Profimedia Foto: kagayastudio.narod.ru, Profimedia

RIBE

Posao - Do vas dopiru najnovija saznanja o potencijalnim šansama u poslovnim okvirima sa totalno novim ljudima i u potpuno novom okruženju! Nekad da bi se napravilo bilo šta, čovek mora biti spreman i na veliki rizik!

Ljubav - Vi ste majstor trenutka. Danas ćete oduševiti voljenu osobu samo jednim genijalnim potezom!

Zdravlje – Glavobolja.

Astrolog: Darko Škalabrin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    28. februar 2016 | 14:41

    Horoskop je cista besmislica, zamajavanje naroda.

  • Ana

    29. februar 2016 | 04:03

    nikada nisam verovala u horoskope ali na veliko cudo vi uvek pogodite i meni i partneru nemam pojma kako to uspevate ali ste precizno tacni u svakom izdanju:)neverovatno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA