Ova šminkerka pravi čuda! U stanju je da vas pretvori u totalno drugu osobu! (FOTO)

Šminkanje nije ni malo lako, pogotovo ako želite da prekrijete baš sve nedostatke ili želite da u potpunosti promenite lični opis

  • 9

Profesionalni šminkeri su sposobni da, uz malo magije, transformišu bilo koju osobu do neprepoznatljivosti. Ovo govori da se šminka ne koristi samo za ulepšavanje.

Šminka ima magičnu moć u rukama talentovanog umetnika (FOTO) 

Ako se ova sasvim obična cica šminkom za MINUT I PO pretvorila u BARBIKU, to možete i vi! (VIDEO)

Melisa Marfi (38) je profesionalni šminker u Los Anđelesu. Ona je jedan od boljih šminkera na svetu, pa je njena klijentela uglavnom iz sveta glume i mode. Kada ih priprema za slikanje ili snimanje, ova umetnica voli da koristi vodootpornu šminku, piše Daily Mail.

Međutim, Melisa se bavi i šminkerskim transformacijama, što znači da izrađuje različite maske u oblasti filma. Sposobna je da od starice napravi lepoticu i od mlade devojke potpunu rugobu.

Prateći njen rad, vidi se da joj veće zadovoljstvo predstavlja ulepšavanje običnih ljudi, gde uz pomoć senčenja lica, maskare i karmina postavlja visoke standarde u svetu šminkanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    12. mart 2016 | 09:12

    Cinjenica je da sminka ulepsava svaku zenu. Ja se licno sminkam ali kad vidim ovako nesto mogu reci da se ne sminkam. Zena treba sa sminkom da naglasi to nesto lepo na sebi ali ne da kad skine sminku ne lici na sebe. Pa bilo bi me sramota od partnera, od dece ma od svih!

  • Ispravan rezon

    12. mart 2016 | 10:04

    Ovo bi vec trebalo da bude krivicno delo. Stavljanje fantomke jeste.

  • ferrari909

    12. mart 2016 | 08:57

    Zato su mene ucili da ako se ujutru ne uplasim od zene sa kojom sam proveo burnu noc tu nema prevare to mozes da zenis jer sto je u izlogu to je i u radnji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA