NEDELJNI HOROSKOP: Vodolije, biće para! Bikovi, neko vas mnogo voli! A vi, Jarčevi, ne dozvolite da vas tretiraju kao krpu!

Saznajte šta vas čeka od 14. do 20. marta - da li će vam zvezde i planete biti naklonjene, da li je neka nova ljubav na pomolu i još mnogo toga

  • 0

Nedeljni horoskop otkriva šta će vam se dešavati u narednom periodu. Saznajte čeka li vas možda neka nova ljubav ili prekretnica u karijeri.

www.astrousluge.com

OVAN

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao: Ono što vam zvezde savetuju jeste da se tokom naredne sedmice posvetite radu na sebi, jer to će vam omogućiti da bolje sagledate svoje šanse da konkretizujete ono što želite, posebno kroz saradnju sa osobama iz iste poslovne sfere. Naglašeno polje podsvesti podseća vas na konkretne ciljeve u životu koje ste pomalo potisnuli. Mnogi od vas spremni su na nešto drugačija dešavanja u oblasti karijere. Međutim tek se se očekuje finale, koje će doći kao završni pečat vaših ideja.

Ljubav: Imate mogućnost da se zaljubite u nekoga ko vam se pojavljuje u duhu karmičke priče. Moraćete da vratite dug kroz polje emocija i ne treba od toga da bežite. Budite hrabri, jer se na neki način čistite ovim postupkom od svih negativnosti koje ste stekli u prethodnom životu.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena, pa se očekuju nemirni snovi.

BIK

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao: Za novac u toku narednog perioda nećete brinuti. Očekivanja su solidna na osnovu onoga šta se uradili. Bitna stavka je da ste spremni da se angažujete dodatno kroz timski rad, kako biste mogli da učvrstite svoje finansijske prilive. Imaćete novca i to je činjenica od koje ne bežite, osim što želite da vam se garantuje da će tako i da ostane. Budite spremni na kompromise koji vam se nude na putu do uspeha, jer postoji doza odricanja da biste postigli zavidne rezultate.

Ljubav: Neko od vaših prijatelja misli na vas. Budite otvoreni kada su izlivi emocija u pitanju, kako biste mogli da dobijete nešto više. Neko vas željno očekuje, a vi ste toga trenutno polovično svesni. Privlače vas partneri koji su ostvareni na planu karijere. Ukoliko se bavite medijima, mogli biste se zaljubiti u javnu ličnost.

Zdravlje: Ukoliko budete imali problem s holesterolom, ozbiljno se obratite pažnju na ono što jedete.

BLIZANCI

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao: Novac koji ste zaradili najviše trošite na sebe. Oni sa kojima delite prostor, koji je i vaš dom, konkretno nije mesto gde možete da se opustite. Ukućani su mišljenja da ste pomalo sebični. Jedan od roditelja je spreman da vam uzme deo novca. Oni koji su trenutno zaposleni imaju šansu da se prebace na novi projekat koji bi im doneo satisfakciju na ličnom nivou. Možete biti cenjeni od mase ljudi koji pokušavaju da vas prate u trenutnom radu. Podrška neće izostati.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi, uviđate da vam je partner pomalo materijalistički nastrojen. Ne želi da se otvara emotivno, jer nema za to još uvek neki veći motiv. Pokušajte da sagledate celinu, jer ne vredi da se žalite na ono što trenutno ne dobijate tako lako.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku, posebno ako niste odavno išli na jedan detaljniji sistematski pregled.

RAK

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao: Na početku ovog perioda imačete utisak da još uvek neke kockice nedostaju. Još uvek niste zadovoljni trenutnom situacijom. Potrebne su vam dodatne veštine kroz koje ćete naučiti mnogo toga da rešavate na zadacima na kojima ćete biti angažovani. Od vas se zahteva povećana disciplina. Nemate nameru da se u većoj meri zamarate tamo gde u suštini ne dobijate puno novca i taj stav je ispravna odluka.

Ljubav: Situacija u kojoj se trenutno nalazite, nije na zavidnom nivou i vi to osećate. Sumnjate u partnerovu vernost i ne želite sebi još uvek da priznate neke činjenice. U suštini vreme će sve pokazati. Ukoliko ste kojim slučajem sami, mogli biste sresti osobu, koja će ostaviti jak pečat na vašem srcu. Nećete moći tek tako da se otrgnete utisku koji ćete steći. Naslućuju se uzbudljivi dani.

Zdravlje: Povremeno ćete morati da se odmarate kako biste se pripremili za sledeće izazove.

LAV

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao: Ukoliko planirate poslovnu saradnju sa osobom u koju još uvek nemate poverenja, ne očajavajte, jer imate izuzetne aspekte koji pružaju garanciju da će ova vaša namera biti u redu što se tiče zarade. Niste neupućeni, koliko ste pod uticajem ranijeg iskustva na polju tajni. Doživeli ste dosta toga negativnog, ali sada nećete dozvoliti da vam se desi nešto slično. Lekciju ste naučili i gurate dalje. Nemate nameru da tapkate u mestu, pa samim tim ono što vam se pruža prihvatate bez izuzetka.

Ljubav: Imate poprilično loš stav po pitanju partnerskih odnosa, jer ovde ne ide baš sve kao u bajci. Nećete se stavljati u prvi plan, jer ste davno otpisali ono što nije zavređivalo vašu pažnju. Niste se prvi put razočarali u osobu pored vas. Nemate nameru da sedite i čekate da vam nešto konkretno padne sa neba.

Zdravlje: Problemi sa kostima su mogući. Pokušajte da nađete vremena da se rekreativno angažujete.

DEVICA

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao: Zaštita koju vam pruža Jupiter je nešto što vam je dato već neko vreme, samo što se sada ta energija ne oseća u toliko povoljnom segmentu. Bićete podstaknuti novim izazovima koji vam se pružaju. Nećete imati mirnu sedmicu. Iskoristite ovaj period za ličnu nadogradju u poslovnom smislu. Imate oštru konkurenciju koja vas vuče koji korak unazad i to je nešto na šta ćete morati da računate.

Ljubav: Osoba u koju se budete zaljubili mogla bi da bude neko ko je zavistan od mišljenja okoline, pa to pomalo može da uzdrma psihu partnera na osnovu komentara koje će da prima ka srcu. Vi ste tu neko ko bi trebalo da bude čvrst oslonac. Partner će vam biti zahvalan na tome.

Zdravlje: Niste neko ko bi se žalio na sitnice, ali se svakako može posavetovati da odete na jedan detaljan sistematski pregled.

VAGA

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao: U narednom periodu se nećete preterano štedeti. Bićete raspoloženi da menjate stvari iz korena na ispravan način. Ovo je nešto što je moralo da dođe na dnevni red. Niste sami i uviđate da možete da se oslonite na saradnike. Ukoliko ste umetnička duša, biće dosta zalaganja na tom segmentu. Uložićete ogromnu energiju koja vas vodi pobedi i nećete se osećati zapostavljeno, jer ste u suštini neko ko sa svojim kompetencijama doprinosi na polju gde se angažujete.

Ljubav: Ukoliko ste još uvek sami, ne očajavajte, jer se naziru sunčani dani na vašem segmentu ljubavi. Imali ste dovoljno šansi da do sada upoznate nekoga ko bi vas odveo pred oltar, ali čak i ako niste, sami nećete biti.

Zdravlje: Vaše polje zdravlja govori o psihosomatskim reakcijama na promene u vašem okruženju.

ŠKORPIJA

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao: Posvećenost poslu je kod vas izuzetno naglašena, pa se ne očekuje da ćete drastično da menjate pravac. Što se novca tiče, nećete imati problema da ga stičete, ali postoji mogućnost da vas neko pokrade. Bićete na oprezu, ali nećete moći da se bavite sa toliko zaduženja, jer se od vas pre svega traži kvalitet. Niste možda spremni da još nekoga angažujete, kako bite ovaj deo posla prebacili na nekog od kolega. Nečija kolebljivost daje lažnu nadu da će se neke šanse ukazati kao prilika za zaradu.

Ljubav: Svesno se bave emotivnim temama i nemate nameru da se odvajate od voljene osobe, već duže vreme. Niste sami i na emotivnom ste dobitku. Bićete pomalo skeptični po pitanju partnerovog neverstva, ali ste vi samo neko ko je po prirodi isuviše ljubomoran.

Zdravlje: Stresne situacije bi mogle da se odraze na vaš reproduktivni sistem.

STRELAC

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao: Imate daleko više energije nego u prethodnom periodu, a ovo važi naročito za one koji su rođeni u prvoj dekadi. Ne morate da se mnogo trošite, ali vaš nesvesni deo ne želi da se na taj način ophodite prema poslu. Imate šansu da dobijete priznanje i ne morate da se pravdate, jer ste brži u odnosu na kolege, koji još uvek tapkaju u mestu. Imate stav pobednika. Polje karijere vam je odlično postavljeno, tako ćete i najsitnije finese usput rešavati.

Ljubav: Moguće je da ćete pronaći kompromis sa osobom s kojom ste u vezi. Ne možete da se oslobodite činjenice da ste se vezali i da ste na neki način izgubili deo slobode, koji vam je bio na raspolaganju kada je bilo potrebno da se pokaže kreativna strana. Ovim stavom gubite upravo tu karakternu crtu. Ne dozvolite da partner vama upravlja.

Zdravlje: Više fizičke aktivnosti i sve će biti u najboljem redu.

JARAC

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao: Pomalo ste se umorili od posla kojim se bavite. Uviđate da ste isuviše u rutini koja vam ne donosi ništa konkretno, već samo sitniš. Bićete spremni na veće promene nego ranije. Odluke ćete donositi u tišini i nećete o tome previše ulaziti u raspravu sa kolegama koje su vam uvek na usluzi. Kompromis na polju posla je nešto što ćete svakako imati. Budite uvereni da ste na jednom nivou osvestili svoje primarne potrebe, kojima ćete se voditi u narednom periodu.

Ljubav: Iz svojih misli ne možete da izbacite jednu osobu. Neko je ovde isuviše prisan, pa ste na neki način pomalo potisnuti u drugi plan. Ponekad se osećate kao krpa, kada su u pitanju ljubavne teme. Ne žalite se već ste spremni da se nešto konkretno desi. Želite prelomnu odluku da vidite na čemu ste.

Zdravlje: Nemate ništa drastično loše, osim povremene nesanice.

VODOLIJA

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao: Novčani priliv vam je evidentan kad je u pitanju vaš novčanik. Niste se nadali ovakvom iznenađenju, s obzirom da radite istim intenzitetom. U suštini, neko je prepoznao vašu crtu marljivosti, pa ste zato dodatno nagrađeni. Nemate nameru da se pravdate kolegama kada je povišica u pitanju. Brzo ćete je potrošiti. Ono što ostaje primarno na vašem radnom mestu jeste da ste vi neko ko mora da donosi nove odluke, kojim bi se pokrenula dodatna novčana suma.

Ljubav: Nesvesno ćete se nekoliko dana prisećati osobe koja je na vas ostavila izuzetan utisak. Imate motiv da se bolje upoznate. Nećete biti sami, ako ste kojim slučajem trenutno slobodni. Trenutni tranziti govore više u prilog finansija nego na emotivnom planu.

Zdravlje: Izraženo vam je srce kao i pojačana aritmija. Povremeno se umirujte.

RIBE

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Posao: Odličan period za vas. Već neko vreme nemate baš jasan stav u vezi sa tim što se od vas trenutno traži. Niste sami u ovoj drami, ali svakako možete da birate da li će biti tragedija ili komedija. Svesni ste da morate neke stvari da zaokružite, kako biste se ostvarili na polju posla. Imate pretenzije da budete menadzer u samom vrhu i tom idejom ćete nešto i postići. Misli su vam ispravne i niste neko ko je sve smislio u prazno. Možete biti počastvovani gost na jednoj ceremoniji, pa eto prilike za novim kontaktima.

Ljubav: Možete povesti i svog partnera koji je kosmopolitski raspoložen. Ne treba da očajavate zbog nedostatka vremena kada su u pitanju emotivni susreti. Partner vam je uviđajan i nije neko ko bi vas nipodaštavao. Naprotiv, po prirodi je široka duša.

Zdravlje: Čuvajte se povremenih, stresnih situacija.

Astrolog: Milica Miholjčić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA