Sve što je želela bila je nova frizura, ali POSLE ODLASKA KOD FRIZERA NJEN ŽIVOT SE PRETVORIO U PAKAO!

Prve simptome je počela da oseća osam dana nakon posete frizeru

  • 1

Frizerske oštre makaze deluju veoma opasno, a jake hemikalije u šamponima i balzamima još opasnije. Međutim, najveća opasnost na prvi pogled deluje veoma naivno, pa čak i udobno, a može da ima smrtonosne posledice.

Sestre su otišle kod frizera i oćelavile: Zaplakaćete kad vidite zašto! (FOTO)

Elizabet Smit (48) iz Kalifornije u januaru 2014. godine posetila je frizera i izašla je zadovoljna svojom novom kosom, a dve sedmice kasnije završila je u bolnici zbog moždanog udara, prenosi avaz.ba.

Iako ova dva događaja na prvi pogled ne deluju povezano, nesrećna žena je tužila salon jer je zaključila da je upravo zbog šamponjere doživela šlog. I lekari se u potpunosti slažu s njom!

Prve simptome je počela da oseća osam dana nakon posete frizeru.

- Počela sam da osećam slabost u levoj ruci i nozi. Jednostavno se nisam osećala dobro, znala sam da nešto nije u redu. Pozvala sam hitnu pomoć, ali dok su oni stigli, simptomi su mi već prošli - priseća se Elizabet.

Šest dana kasnije, počela je da oseća vrtoglavicu i jak nagon za povraćanjem.

Doživela je moždani udar a skener je pokazao da su joj arterije u vratu bile ranije povređene. Nakon više meseci rehabilitacije, rešila je da tuži salon jer je zbog lošeg položaja glave u šamponjeri povredila arterije u vratu što je na kraju dovelo do užasnih posledica.

Da čitav slučaj bude još jeziviji, lekari kažu da ovo uopšte nije nemoguće. Šta više, čak imaju i naziv za šlog od šamponjere i nazivaju ga "sindromom salona lepote".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA