INFOGRAFIKA: Saznajte na koje sve načine gubite vreme na poslu

Pored vremena koje “sa namerom” gubimo na poslu – proveravanjem stanja na Fejsbuku, igranjem igrica, u četovanju sa prijateljima – postoji mnoštvo drugih stvari koje mogu da nas uspore u kancelariji. Saznajte šta sve ometa produktivnost “umnog radnika”, odnosno osobe koja po profesiji nije poljoprivrednik

  • 0

Kompanija za komunikacije "Fonaliti" (Fonality) sprovela je istraživanje kako bi saznala koji svakodnevni zadaci troše najviše vremena u danu. Lociranje i sastavljanje svih tih protraćenih sati kompanijama bi moglo da uštedi velike sume novca.

Znate li koji zadatak odnosi najviše vremena? Pokušavanje stupanja u kontakt sa klijentima ili kolegama, a osim ovog zadatka, duplirane ili neželjene informacije se takođe kotiraju visoko.

Studija je otkrila da rešenja kao što su "ujedinjene komunikacije" (UK) mogu znatno da smanje ovaj trošak vremena, ali je teško proceniti tačno koliko.

Pogledajte infografiku koja će vam pojasniti koji sve faktori troše vaše dragoceno vreme na poslu i da li oni mogu da budu prevaziđeni korišćenjem bolje tehnologije.

(Adriatek.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA