HOROSKOP ZA 28. MART: Strelčevi, obećanje, ludom radovanje! Bikovi, ne obraćajte pažnju na rekla-kazala priče!

Horoskop za ponedeljak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

Ovan

Da ne mislite da ste se nekako previše neozbiljno postavili u odnosu na svoje redovne obaveze i zadatke?! Ne iskušavajte nečije strpljenje i ne tražite prečice, jer ćete se brzo naći u slepoj ulici! Ukoliko ste u dužoj i ozbiljnijoj vezi, danas se kao nikad pre pitate da li je baš to ono pravo. Dobro pazite šta radite jer imate pored sebe vrlo intuitivnog partnera koji jako dobro oseća vaše misli!

Foto-ilustracija: pixabay Foto-ilustracija: pixabay

Bik

Nezadovoljni ste i isfrustrirani, jer do vas ne dolaze dovoljno kvalitetne informacije. Ako išta ne volite u životu, onda je to svakako da se oslanjate na priče “rekla-kazala”. Kad niste sigurni u ishod nečega, onda se radije povlačite nego da se izlažete nepotrebnom riziku! U ljubavi se osećate voljeno, ali određene naizgled sitnice koje primećujete u ponašanju partnera, počinju da bude sumnje u vama.

Blizanci

Kad bistevi samo znali u ljubavi šta hoćete, ovaj svet bi za vas zaista bio jedno mnogo lepše mesto za život. Vi u stvari i niste, niti ćete ikada biti, dovoljno zreli. Vi jednostavno živite za ljubavne eksperimente! Zašto se opirati svojoj prirodi onda?! Danas dolazite na jedan slučajan način u priliku da zaradite neki dodatni novac uz minimum truda i angažovanja. Zdravlje odlično!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Rak

Budite promišljeni i pokrenite inicijativu. Potrebne su vam čvrste garancije da će neko ispuniti svoj deo obaveza u poslovnoj saradnji pa njih i zatražite. Voljena osoba možda ima neke neobične ideje, ali nemojte donositi zaključak dok ne proverite u čemu je suština. Osetićete danas varijacije krvnog pritiska. Trebalo bi to da proverite!

Lav

Nalazite se u dobroj formi i delujete pozitivno na svoju okolinu. Važno je da otkrijete prikrivene detalje u poslovnom dijalogu.U susretu sa voljenom osobom izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Imate sjajnu priliku da osvojite nečiju naklonost što će vas ispuniti dobrim raspoloženjem. Nesanica.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Devica

Delujete sumnjičavo u proceni nečijih mogućnosti i stalo vam je da ostvarite zapaženju ulogu u poslovnim susretima.Zbog novih događaja u privatnom životu trpi i voljena osoba. Ali, vi umete vešto ili smišljeno da okrenete situaciju u pravcu koji vama odgovora. Napeti ste.

Vaga

Važno je da se prilogodite mišljenju većine i da korigujete svoju prvobitnu strategiju. Imate priliku da proširite svoje saznanje. Pogrešno procenjujete nečije ponašanje ili emotivne signale koje dobijate. Suviše ste subjektivni u procenama i u stvaranju svoje ljubavne vizije. Moguća glavobolja.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Škorpija

Umete da se nametnete pred saradnicima, ali ne može sve biti po vašoj volji. Izbegavajte takmičarske situacije jer nema razloga da se dokazujete. Neko vam daje do znanja da traži veću emotivnu sigurnosti, a ne intrigantne situacije koje trenutno zagovarate. Nemojte povrediti nečija osećanja. Više se odmarajte.

Strelac

Prepustite drugima da istražuju nove poslovne mogućnosti. Potrebno je da zaštitite svoje interese i da se pridržavate obrasca u poslovnoj saradnji. Nemojte obećavati svojoj porodici ili partneru stvari koje ne možete da ispunite. Dobra namera ne predstavlja uvek i garanciju da možete usrećiti osobu do koje vam je stalo. Osećate se dobro.

Strelac, Horoskop, Astrologija

Jarac

Ponekad je teško pomiriti različite stavove i interese. Potrebno je da se naviknete na promenljivu klimu u svom okruženju. Posvetite pažnju lepšim temama i pripremite se za susret sa osobom koja vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Stomačne tegobe.

Vodolija

Poslovni nesporazum koji imate s jednom osobom može da vas dovede u neprijatnu situaciju. Polazite od pogrešnih informacija. Partner pokušava da vam pomogne ili da vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori u lepši deo stvarnosti. Uživajte u onome što imate i u nečijem društvu. Korigujte ishranu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ribe

Možda vaše vizije nailaze na nerazumevanje, ali upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno da pridobijete nečije poverenje.Ponekad reči nisu dovoljne da izrazite sve ono što mislite ili osećate pred voljenom osobom. Pokažite više inicijative koja vodi ka zbližavanju. Osećate se dobro.

Astrolog: Darko Škalabrin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA