Ako do kraja marta ne iskoristite neverovatne Travelland popuste, pokajaćete se!

Ne propustite jedinstveni priliku da do kraja meseca iskoristite zaista sjajne popuste za letovanje na moru u agenciji "Travelland"

  • 0

U turističkoj agenciji „Travellandpopusti za rane uplate su još uvek aktuelni. Svi koji razmišljaju o uplati aranžmana za letovanje, imaju mogućnost da do 31.03. u agenciji „Travelland“ to urade po najboljim mogućim uslovima. Popusti još uvek traju.

Travelland“ je i ovog leta pripremio izuzetne povoljnosti i iznenađenja za sve ljubitelje Grčke i drugih popularnih destinacija. Hotel Porto Carras Sithonia 5*, kao jedan od najpoznatijih hotela na Halkidikiju, još uvek je na akciji. Tako do 31.03. možete iskoristiti i dodatni popust od 7% na već sniženu cenu za ovaj hotel. Hit leta su izuzetno povoljni čarter letovi do Soluna, koji u kombinaciji sa organizovanim transferom, svima omogućavaju brz dolazak u omiljeni hotel.

Foto: Promo Travelland Foto: Promo Travelland

Pored čarter letova do Soluna, aktuelni su izuzetno povoljni avio aranžmani za ostrva u Grčkoj. Za samo par sati od svog doma možete uživati u čarima Krfa, Skiatosa, Kefalonije, Lefkade, Rodosa. Na ovim destinacijama izdvajamo iz ponude turističke objekte Victoria Hill 3*, Eliana 2*, Eleni, Paschalis, Albanis, Filipos, Mesinis, Ocean View 2*, Michalis, Platanes, Anita Beach 2*, Central 3*, Venus Hotel 2*, Sofija studija sa popustima od 10% do 12%. Po prvi put sa organizovanim čarter prevozom uživajte u čarima jedinstvene Parge, koja je jedinstvena i neponovljiva po svim kriterijumima.

Specijalnu ponudu za dvoje dece gratis nudi hotel Alexandros Palace 5* sa cenama već od 963 € za četvoročlanu porodicu. I ova ponuda važi do 31.03. uz ostale ponude za dvoje dece gratis, a do kada možete iskoristiti preostale kapacitete. Tu su hoteli Atrium 3*, Cronwell Platamon Resorts 5*, Princess Golden Beach 4* i hotel Grecotel Astir Egnatia 5* koji nudi akciju za troje dece gratis. Ovom ponudom se može pohvaliti samo agencija “Travelland”.

Foto: thepalmdubai.rixos.com Foto: thepalmdubai.rixos.com

Do kraja marta možete iskoristiti fantastične popuste u hotelima Lagomandra Hotel 4*, Elea Village 3*, Athos Palace 4*, Pallini Beach 4*, Porfi Beach 3*, Naias Hotel 3*, Kassandra Palace 5* sa popustima od 15% do 45%. U pojedinim terminima popularni hotel Porto Carras Melithon 5* ima aktuelan popust od čak 50%. Idealan hotel na Olimpskoj regiji je Grand Platon 4* sa fantastičnih 30% popusta. Nećete pogrešiti bilo da odaberete hotel na Kasandri, Sitoniji, Atosu, Olimpskoj regiji ili u nekom drugom delu predivne Grčke. I sve ovo važi do 31.03. Za one koji se odluče da aranžman uplate u celosti tokom marta meseca, slede i dodatni popusti.

Svi ljubitelji apartmanskog smeštaja ni ovog leta neće ostati uskraćeni za popuste i još bolju ponudu. “Travelland” nudi izuzetne popuste za uplate u celosti do kraja marta, pa tako sa čak 20% popusta možete iznajmiti pojedine apartmane na Halkidikiju. Iz ponude izdvajamo apartmane u Pefkohoriju, Haniotiju, Polihronu, Dionisosu, Nea Rodi i Jerisosu.

Foto: Travelland Foto: Travelland

Naročito su zanimljive ponude za specijalne paket aranžmane sa autobuskim prevozom. Ove godine je martovska ponuda za paket aranžmane izuzetna, pa tako u turističkom objektu Aloni možete letovati za 65 €, Korali se nude po ceni od 70 €, nova vila Kastor za 60 € ili Sara za 80 € po osobi. Paket aranžmani podrazumevaju autobuski prevoz i smeštaj. Svi ljubitelji mirne predsezone ovo ne treba da propuste.

Proširena je ponuda za magičnu Siciliju do čijih hotela se stiže čarter letovima. Italijani kažu da onaj ko je video Siciliju, taj kao da je video ceo svet. Požurite do kraja marta i rezervišite neki od čudesnih hotela Sicilije: Alexander Hotel 3*, Corallo 4*, Sporting Baia 4*, Villa Esperia 4*, Hellenia Yachting 4*, Villa Athena Hotel 4*, Bianca Resort 4* sa 12% popusta do 31.03. Uz popuste za uplatu akontacije u martu, Sicilija se čini bližom nego ikada.

Foto: Promo Travelland Foto: Promo Travelland

Predstojeći prolećni praznici su idealni za obilaske gradova Evrope, pa je “Travelland” pripremio popuste za uplate tokom marta. Iz ponude izdvajamo Usrks i Prvi maj u Veneciji po ceni od 79 €, kao i izuzetno povoljne praznične aranžmane u romantičnom Pragu. Naravno tu su i ostali gradovi Evrope sa popustima za uplate do kraja marta. Venecija i Prag su prave pikanterije za obilaske gradova, ali to nije sve u ponudi agencije “Travelland”.

Ne dozvolite da mart mesec u agenciji “Travelland” prođe bez vas. Popusti traju do kraja meseca. Prepoznajte svoj interes i pogledajte celokupnu ponudu na internet prezentaciji www.travelland.rs ili lično na adresi agencije u Dobračinoj 43 u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA