HOROSKOP ZA 30. MART: Vodolije, držite se dogovora! Blizanci, zabranjeno voće je najslađe!

Horoskop za sredu. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

Ovan

Neko pred vama zatvara neka vrata za koja ste mislili da će uvek biti otvorena za vas. Šok nije mali, u svakom slučaju. Određeni gubitak je, takođe, na pomolu. Osoba koja Vas prihvata sa iskrenim simpatijama ima pozitivan uticaj na Vase raspoloženje i na nove odluke. Naglašena nervoza.

Bik

Nekad je najbolje pomiriti se sa sudbinom i, samim tim, sa trenutnim položajem. Ne možete puno toga da uradite, pogotovo ne na silu, da bi vam bilo bolje i da biste pobedili neke, ipak mnogo moćnije, ljude u vašoj okolini. Bolje je da izbegavate sumnjive poslovno-finansijske ponude. Potrebna vam je kvalitetna razmena emocija koju ćete danas i dobiti. Niste u kondiciji.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Blizanci

Danas zahvaljujući svojoj intuiciji na kojoj bazirate sve svoje poslovne procene, ostvarujete u poslovnim relacijama vrlo zapažene uloge i rezultate. Delujete, organizovano i prilično moćno što vam omogućava da se stavite na čelo nekog tima. Dopada vam zabranjeno voće. Ipak, budite dovoljno diskretni. Problemi sa zglobovima.

Rak

Ne idete u korak sa vremenom. Koristite zastarele metode i načine posloivnog razmišljanja, zbog čega vidno kaskate za okolinom. Na sve to, trudite se uporno da menjate mišljenja saradnika što nailazi na vrlo veliki otpor. Voljena osoba pokušava da vas ostavi u ubeđenju, kako da je sve u najboljem redu. Ali, vi naslućujete novi problem.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Lav

Obavezno danas obratite posebnu pažnju na detalje, pogotovo ukoliko baš danas treba da potpišete neki važan ugovor. Od ključnog je značaja da svaki deo istog proverite. U odnosu sa voljenom osobom, bolje je da izbegavate sučeljavanje ili takmičarske uloge koje vas navode na loše rešenje. Danas ste podložni alergijama.

Devica

Vrlo ste ambiciozni ali nažalost, mnogo toga danas ne zavisi samo od vas i vašeg uticaja. Moraćete da dobro procenite situaciju i da se fokusirate na one ljude čija pomoć vama može biti od vrlo velikog značaja! Pri tom, ne namećite se. Pustite da vaše ideje govore same za sebe! Izbegavajte danas bilo kakve tajne ljubavne relacije. Otvoreni ste za veliko razočaranje pa čak i skandal!

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Vaga

Danas imate niz susreta sa poslovnom tematikom od kojih neki mogu biti vrlo značajni i u velikoj meri trasirati put vašoj poslovnoj budućnosti. Zato, pripazite na svaki detalj, ne samo na ono što i kako govorite već i kako ćete se obući danas. U ljubavi ste maksimalno maštoviti i dovitljivi. Voljenoj osobi ispunjavate sve hirove. Ipak, da li je to baš toliko dobro?!

Škorpija

Danas će sve vaše sposobnosti isplivati na površinu. Bićete snalažljiviji i spremniji na mnoge izazove. Pokazaćete određena znanja i veštine koje će, u najmanju ruku, zadiviti okolinu. Dokazaćete nekim ljudima svoju vrednost ali i staviti do znanja koliko je vaša uloga u poslovnim procesima jako važna pa, gotovo i nezamenjiva. U ljubavi se samo opustite da bi vaš neodoljivi šarm došao do izražaja!

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Strelac

U redu je da ne možete baš ka svima gajiti simpatije, ali se potrudite da, bar kad je posao u pitanju, svoje mišljenje zadržite za sebe! Ne izlećite se pored saradnicima. Ne takmičite se ni sa kim osim sa samim sobom. Jer, u svakom drugom slučaju mogli biste da budete uvučeni u vrzino kolo i vrlo lako pogubiti živce! Ne budite ljubomorni na partnera. Pođite od sebe, i vas bi gušila nečija ljubomora, zar ne?!

Jarac

Nema potrebe da preuveličavate vaše znanje ili praktične sposobnosti pred osobom koja ima bogato iskustvo. Važno je da tačno odredite svoje mesto i ulogu u timu saradnika. Ne želite da se uljuljkujete lažnom nadom, ali stvari ne izgledaju ruzičasto u odnosu sa bliskom osobom. Budite oprezni i promišljeni pre nego što progovorite. Posetite stomatologa.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Vodolija

Oslonite se na vaš instinkt i nemojte dozvoliti da neko smišljeno umanjuje vaše zasluge ili da vas zavarava pogrešnom pričom o dobitku. Pažljivije birajte saradnike. Važno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom kako biste osetili emotivnu pažnju i prihvaćenost. Nema potrebe da kršite neka ustaljena pravila u zajedničkom životu. Nemojte ignorisati tegobe koje osećate.

Ribe

Vašim načinom razmišljanja i ponašanjem delujete podsticajno na okolinu. Važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima kao i da ispoštujete različite stavove o izboru poslovnih interesa i prioriteta. Osmislite novu situaciju ili gest koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i ljubavi nikada nije dovoljno za zajedničku sreću. Proverite očni pritisak.

Astrolog: Darko Škalabrin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA