OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Za koliko minuta svinje mogu da pojedu čoveka?

Saznajte koliko je vremena je potrebno svinjama da pojedu celog čoveka i još četiri zanimljive činjenice

  • 1

Ovo su pet najzanimljivijih činjenica za danas. Saznajte nešto novo svakog dana na našem portalu.

1. Aleksandar Veliki je plakao kad mu je astronom Anaksarkus rekao da u svemiru postoji mnogo svetova, jer je želeo da bude apsolutni vladar.

Foto: Wikipedia /  Ruthven Foto: Wikipedia / Ruthven

2. Leonardo da Vinči je bio vegetarijanac. Toliko je voleo životinje, da ih je često kupovao zatvorene u kavezima, samo da bi ih oslobodio.

Foto: culturacolectiva.com Foto: culturacolectiva.com

3. Svinje mogu da pojedu čoveka za 8 minuta. Verovatno da je ta činjenica mnogo puta upotrebljena od strane mafije ili drugih ubica koji su hteli da nečije telo nestane bez traga. Svinje hoće da pojedu sve što im padne pod njušku, ali, kao što kaže čuvena pesma, postoji jedna limuzina kojoj ne mogu ništa.

4. Jednom prilikom četiri delfina su zaštitila ronioce od velike bele ajkule. Okružili su ih i sproveli sve do njihovog broda.

Foto: Printskrin/Tony Flanders Foto: Printskrin/Tony Flanders

5. Pre nekoliko dana, 40.000 gledalaca gledalo je utakmicu između Nigerije i Egipta na stadionu s kapacitetom od 25.000 mesta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludovik

    30. mart 2016 | 15:39

    Wartburg limuzina stoji u garazi Garaza kraj svinjca pa sam ja na strazi Da mi svinje opet ne pozderu kola K'o sto su mi Trabanta pojeli do pola I odem da se odmorim i popijem par piva Kad ne lezi vraze, svinje hranu traze Ali Wartburg nije kao Trabant truba Zbog Wartburga su svinje ostale bez zuba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA